Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afss

Czy tylko filigranowe kobietki podobają się mężczyznom ?

Polecane posty

Gość afss

Co Wy - faceci , myślicie na temat wysokich zgrabnych z dużą kragłą pupą i kształtnym biustem ? Nie chodzi mi o dziewczyny otyłe . Raczej o kobiety "postawne" ale z zaznaczoną talią :) Ja własnie taka jestem i trochę źle sie z tym czuję...chciałabym być malutka, filigranowa - chociaz przy moim mężczyźnie własnie taka jestem....ale mimo wszystko jak patrze na te szczuplutkie malutkie dziewczyneczki to robi mi się żal ,że taka nie ejstem :/

Gość afss
Filigranowa tzn np 169 wzrostu i 58kg wagi :) Moj mężczyzna jest wspaniały :) akceptuje mnie w pełni...ale ja chciałabym sie sobie do konca podobać...a ciagle jak coś jem mam wyrzuty sumienia :/ boje sie ze zaraz utyję...a mam 171 wzr i 67kg wagi...

Gość afss
regres - to nie jest dla mnie problem :) Poprostu sie nad tym zasanawiam jaki kobiety wolą faceci...czy większosc woli "trochę ciałka" czy "trochę kości' :D

Gość kkarrolinka
Filigranowa tzn np 169 wzrostu i 58kg wagi to raczej nie jest filigranowa...

Gość do marudzących prawiczków
"afss Co Wy - faceci , myślicie na temat wysokich zgrabnych z dużą kragłą pupą i kształtnym biustem ? Nie chodzi mi o dziewczyny otyłe . Raczej o kobiety "postawne" ale z zaznaczoną talią " Jak dla mnie jesteś IDEAŁEM !!!!!!!

Skoro autorko dla Ciebie filigranowa jest kobieta o wzroście 169 cm i ważąca ok 58 kg, to jaka ja jestem? (mam 157cm/ 46kg )

Gość afss
No kuźwa ! To wolicie mieć za co złapać czy żeby była lekka jak piórko :P ????????

ja tam wolę mieć za co złapać

Gość kkarrolinka
alexis ty jestes szczuplutka i malutka!!!!!!!!! sto razy lepiej tak niz potwor 70 kg

Gość afss
teraznapomarfanczowo - o właśnie ! świetny przykład ! Liszowska ! Jestem szczuplejsza od niej i duzo mniejsza ale i tak mam tu i tam :P A co do slowa filigranowa" to nie czepiajcie sie tak :P każdy rozumie to na swoj sposób...wazne aby wzrost szedł w parze z wagą :)

Poprostu sie nad tym zasanawiam jaki kobiety wolą faceci...czy większosc woli "trochę ciałka" czy "trochę kości'" gwarantuje ci że będąc na łożu śmierci nie poznasz odpowiedzi na to pytanie ... bo na to pytanie nie ma odpowiedzi :D

Gość Jarek z browarem i fajką
No oczywiście, ze wolimy troche ciałka, niż kościsty wieszak! Ktoś podał dobry przykład Liszowskiej (poczytaj forum facetów na jej temat), albo Byoncey (czy jak to sie pisze) też piekna, można wymieniac bez konca.

" afss teraznapomarfanczowo - o właśnie ! świetny przykład ! Liszowska ! Jestem szczuplejsza od niej i duzo mniejsza ale i tak mam tu i tam " No to mi się będziesz podobała i to bardzo.

Autorko tylu ilu facetów, tyle upodobań, co do wyglądu kobiety. Nie ma co się martwić i się zastanawiać, jakie wolą :)

Gość afss
Mój mówi to samo :) poznaliśmy sie przez internet i przez kilka miesiecy do mnie dzwonił i ciągle gadał "mam nadzieje ze nie zastane kości" :)

Gość kkarrolinka
dla mnie liszowska to wstretna tłusta krowa...

Nie chodzi o wagę, tylko o proporcje tak naprawdę. Zresztą waga wadze nierówna, jedni mają cięższe kości itp. Dziewczyny niższe ode mnie o 10 cm ważą tyle co ja a wcale nie wyglądają na spaślaki..

dla mnie liszowska to wstretna tłusta krowa..." fakt , trochę potężna jest :)

Gość Jarek z browarem i fajką
Dużo tez zależy od tego jak kobieta dba o siebie. Osobiscie znam strasznie zaniedbanego wieszaka i super odpicowaną (w pozytywnym słowa znaczeniu)pusie-żone kolegi, która jest zawsze ładnie ubrana, krótka, modna fryzurka, kolorek, makijaż i jest naprawde mega seksowna i gdyby nie była żoną kumpla...hm...kto wie...:classic_cool: