Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afss

Czy tylko filigranowe kobietki podobają się mężczyznom ?

Polecane posty

Gość kkarrolinka
regres troche potezna!????potwor a nie kobieta

Gość do marudzących prawiczków
" kkarrolinka dla mnie liszowska to wstretna tłusta krowa..." czyli nie jest w twoim typie?

dla mnie "afss" jest zajebista. filigranowe to deski, są dobre dla pedofili, albo nekrofili :D

Gość dgfdndghjndghjndghjgh
drobne rulezzzzz :) Ale tak na serio, zgadzam się z tym, że o gustach się nie dyskutuje :) Niektórym się podobają długie nogi wysokich dziewczn, a inni wola te mniejsze. Temat ten byl juz walkowany z 10000 razu, nie ma po co ciagnac :)

Gość kkarrolinka
nigdy nie bede miał dziewczyny.... bo te tłuste krowy wyżerają tym swoim chudzielcom z talerza

Gość kkarrolinka
ja NIE NAWIDZE GRUBASOW!!!!!!!!!!!! SAMA JESTEM PIEKNA I SZCZUPŁA ;-) I DLATEGO TAK ICH NIE NAWIDZE

ale afss pisała że nie jest gruba tylko ma duże cycki i krągłą dupencję, więc mi się podoba. a filigranowe nie mają cycków. kiedyś miałem taką filigranową dziewczynę to wiem co mówię. A te "duże" dziewczyny po rozebraniu się są w sam raz

do kkarrolinka: pewnie jesteś też płaska

Gość kkarrolinka
99% GRUBASÓW TO GRUBASY Z OBZARSTWA I LENISTWA!!!!!!!!! fuj!!!! siedza i wpierdalaja a pozniej płacz ,, ze nie moga feceta znalezc albo maz zostawił bo po slubie przytyła 40 kg... i co tu sie dziwic takiemu facetowi... ma reszte zycie spedzac z takim tucznikiem???

Gość kkarrolinka
nie jestem płaska ..... mam piersi i zgradna pupe, chodze na siłownie i ogolnie uwielbiam sport...

Eh... Filigranowe to drobne (w ramionkach np itp), i niewysokie. Mogą mieć jednak krągłe pupy i piersi - bo to rzecz genów a nie wzrostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam kolezanke, ktora jest drobna ale ma piekne kragle ksztalty. Pozazdroscic!

ale afss pisała że nie jest gruba!!!! czy ty karolinka umiesz czytać?

"kkarrolinka nie jestem płaska ..... mam piersi i zgradna pupe, chodze na siłownie i ogolnie uwielbiam sport ..." tylko jak duże masz piersi, bo o to chodzi?

Gość kkarrolinka
ojej ja nie mowie o afss!!!!!

Gość kkarrolinka
jak duże ? idealnie pasujące do mojej całej figury...z miska e raczej nie wyglądałabym dobrze

ja jestem baardzo szczupla i dosc nizka a mam miske c, i do mojej figury moj biust jest stanowczo za duzy :( A co jest najlepsze, jak mi sie nieraz zdzylo troche przytyc to przede wszystkim mi zaraz cycki rosly!!! W pewnym momencie to juz mialam takie balony, ze ludzie, ktorzy mnie poznawali mysleli ze je sobie powiekszylam :(

Gość Jarek z browarem i fajką
Najpierw Polskie dziewuchy głodza sie niemal na śmierc, wyglądają jak żywe trupy , a potem sie dziwią, że faceci wolą krągłe latynoski 100000000000000000000 x seksowniejsze od wygłodzinych szkap.

Gość kkarrolinka
no wlasnie do szczupłych dziewczyn nie za bardzo pasują takie duuza balony mam 2 koleżanki małe i szczupłe a te wilekie cycki zypelni im nie pasują

" ja jestem baardzo szczupla i dosc nizka a mam miske c, i do mojej figury moj biust jest stanowczo za duzy A co jest najlepsze , jak mi sie nieraz zdzylo troche przytyc to przede wszystkim mi zaraz cycki rosly!!! W pewnym momencie to juz mialam takie balony, ze ludzie, ktorzy mnie poznawali mysleli ze je sobie powiekszylam " gorzej jak byś miała za małwe cycki

"try walking in my shoes Ja jestem szczupła, wąska w ramionach, wysoka ale mam duże piersi filigranowa raczej nie jestem, bo filigranowe to mi się kojarzą z niskimi, dziewczęcymi kobietami. " też mi się podobasz

kkarrolinka - akie bardzo duze to wrecz nieestetycznie wygladaja, nienaturalnie. N!eestetycznie i nienaturalnie. Najlepsze sa takie na reke, jedrne :)