Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dodatki...?

dodatki do sukni

Polecane posty

Gość jakie dodatki...?

Dziewczyny jakie dodatki będą pasowały do tej sukni??? chodzi mi o welon, biżuterię i kwiaty...no i fryzura--myslałam aby iść w rozpuszczonych włosach tylko je wyprostować,ale nie wiem czy będzie pasowac do tej sukni?:( suknia jest w kolorze wanilii...ta na zdjęciu jest biała i 2rozmiary za duża-więc nie oceniajcie jak leży:)

Za duża mnie się wydaje przyciasna w pewnych miejscach;-) Nie jestem przekonana do tych wyprostowanych włosów. Suknia jest okazała więc i fryzura powinna taka być. Jakiś kok by chyba lepiej pasował. Co do kwiatów: coś w kontrastowym kolorze np fiolet lub pomarańcz. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sh/gh/mjr1/KWGhtGX6KsWH6a0YfX.jpg lub http://2.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p50/SFrYVo1_j1I/AAAAAAAAARQ/Olw0bYsKjC4/s400/23663421.jpg

Gość jakie dodatki...?
jest pospinana z tyłu klamrami:) mrrrauc śliczny bukiet

Mam akurat taki bukiet jak mrauc wybrany;-) ale z samych storczyków.

Gość jakie dodatki...?
Miarka, ten który pierwszy wrzuciłas też śliczny

Gość mrrrauc mrauc
miarka-to ładny masz bukiet ;)

Gość jakie dodatki...?
co do włosów to wolę rozpuszczonewy,ale masz rację do tej sukni niekoniecznie chyba pasują:(

Gość jussaa
myślę że włosy upięte, bukiet nieduży bo na dole sukni dużo sie dzieje, kwiaty, marszczenia, welon długi jednowarstwowy albo tylko żywe kwiaty we włosach.

Gość jussaa
a biżuterii kolczyki i ew bransoletka, naszyjnik darowałabym sobie.

Ja bym w ogóle z welonu zrezygnowała na rzeczy róż w bukiecie i w upiętych włosach.

delikatny lancuszek z perelka np i kolczyki perelki. A tak na marginesie sukienka jest przecudna i chcialabym taka miec!!!!!!!!! Wlosy rozpuszczone moga byc spokojnie - proste rozpuszczone.

Gość hhggttyy
dlaczego lancuszek jak najbardziej jakis skromny z malutka zawieszka ktora sie bedzie ladnie mienila, suknia nie ma krysztalkow to chociarz na szyi cos by migalo;-)

Gość jakie dodatki...?
też zastanawiałam się nad rezygnacją z welonu,ale nie z drugiej strony chciałabym go mieć co do biżuterii to myślałam aby zamiast naszyjnika był cieniutki łańcuszek,ale....no własnie suknia sama w sobie,szczególnie tył jest dość mocno zdobiony i nie chciałabym być choinką jakoś ciężko mi dobrac do niej dodatki

Gość jakie dodatki...?
dziewczyny--dzięki za pomoc:) bukiet praktycznie wybrany...miały być same kalie ale raczej wybiore pierwszy który wrzuciła mrrrauc:)

Gość mrrrauc mrauc
mówię ci łancuszek z dyskretną a jednocześnie kolorystycznie akcentowaną zawieszką (może szafir) prosty bukiet i np. szafirowa wstązka do tego hmm welon mgiełka jak już choć ładnie by bylo tylko koczek +wpięty kwiat ;)

Gość lokatka
kurcze jaka ladna ta suknia :) wiadomo ze nie uklada sie jeszcze tak jak powinna - bez butow i odpowiedniego rozmiaru, ale i tak swietnie sie prezentuje :) gratuluje wyboru :) szkoda ze takie suknie nie sa na moja figure :P

Miareczka masz rację pierwszy bukiet piękny:-) Mam nadzieję, że się ładnie ususzy:-) A co do stylizacji to faktycznie bukiet mała kuleczka jak najbardziej z róż, gdyż te kwiaty na suknii je przypominają. Z biżuterii taka malutka kuleczka na wiosirku lub delikatne kryształki. A włosy jeśli rozpuszczone to zrobiłabym takie fale z wpiętym kiwatem, tylko nie wiem jaka trwałość tej fryzury. A tak apropo to suknia leży na Tobie idealnie!!! Pięknie wyglądasz!

Gość dodatki44
Gość jakie dodatki...?
DZIĘKI DZIEWCZYNY:) pozdrawiam cieplutko