Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolaaa

czy tak zachowuje się facet ?

Polecane posty

Gość paolaaa

prawie 2 miesiące temu rozstałam się z moim facetem po ponad 2 latach. chciałam rozstać się w zgodzie. najgorsze jest to, że mamy wspólnych znajomych. parę dni po rozstaniu dowiedziałam się, że on mnie obraża, wyzywa od dziwek, szmat itp. wiadomo, że po tym wszystkim co usłyszałam pod presją również zdarzyło mi się coś powiedzieć na niego. ale kto by się nie wkurzył, słysząc takie obelgi na swój temat. stało się tak, że napisał piosenki z przekazem do mnie. i to nie jedną czy dwie. nadaje w nich o tym, ze jestem dzi.ką, sz.atą, k.rwą, ze najchętniej by mnie zabił, o tym jak to bardzo mnie nienawidzi, nie kocha, nie tęskni, że to ja go nadal kocham, latam za nim, że mam dać mu spokój, odczepić się od niego :/ kiedy ja do niego nie odzywałam się do niego od ostatniego pożegnania słowem. to on ciągle włazi na moje profile ze zdjęciami i do tego te piosenki :/ mam już tego dosyć. jak do tej pory nie płakałam, tak wczoraj nie wytrzymałam. nie kocham go, ułożyłam sobie życie, poznałam kogoś. już sama nie wiem... chciałabym się jakoś od niego uwolnić, ale zupełnie nie wiem jak...

Gość ja powiem tak......
wiesz najlepiej w tej sytuacji po prostu ignorować ....wg mnie faceta musiało bardzo zaboleć Wasze rozstanie bo gdyby nie to by się w ten sposób nie zachowywał a że nie ma klasy więc obrzuca Cię wyzwiskami myśląc że w ten sposób coś uzyska a to że masz już kogoś innego dolało tylko oliwy do ognia albo zignorujesz kompletnie i facet w końcu odpuści albo innym wyjściem by była szczera rozmowa o co mu tak na prawdę chodzi ale nie wiem czy tą rozmową nie nakręciłabyś go jeszcze bardziej

Gość fgdgdfg
zrób mu loda

Gość sDVSDFVAS
o tak