Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

queen1987

czyżby tym razem się udało??

Polecane posty

witam od kilku dni mam mdłości i wymiotuje . okres powinnam dostać 12tego kwietnia . 15tego miałam krwawienie myślałam, że to okres ale było ono inne niż moja comiesięczna @tzn. po 3 dniach się skończyło i do dnia dzisiejszego mam tylko takie brązowe upławy. Staramy sie o dziecko i dlatego pytam bo podstawy ku temuy żebym byla w ciąży są. najprościej wykonać test wiem-ale zanim to zrobię wole spytac bo po co kupowac jesli to nie to tylko po prostu taki cykl?! pomóżcie zdarzyło sie komuś coś takiego w ogóle??

Gość Czołgista
Ty sie czyms zatrulas :P

wiesz, wymioty ciążowe występują raczej po kilku tygodniach ciąży. na początku organizm nie do konca zarejestrował, że jest w ciąży. raczej nie ma szans na to, że to objaw.

Gość likto34
to raczej nie ciaza..

Gość Czołgista
Zamiast ogladac na HBO filmy na ktorych nastepnego dnia po stosunku delikwentki ida zygac wziela bys sie za jakas porzadna lekture.

hej czołgista myślisz ze jestem jakas niedouczona czy cos..????? doskonale wiem o tym że objawy zaczynaja sie dopiero po kilku tygodniach z tym, że nie musialam zajśc w ciązę w tym miesiącu akurat prawda??? pytam bo już sie troche w tym wszystkim pogubiłam... możę ty poczytaj troche

Gość wszyscy jesteśmy uzależnieni
wiesz co niby wymiotuje sie po kilku tygodniach , ale jezeli to krwawienie , które miałaś tak naprawde nie było krwawieniem menstruacyjnym, to moze jestes wiecej w ciazy, więc mdłosci moga byc uzasadnione Najlepiej jak zrobisz test, a jutro rano przed wstaniem z łózka zmierz temp w pochwie , jesli bedzie wysoka tzn ,ze ciaza lu jestes przed miesiączką i zrób wtedy test Jesli temp niska to znaczy ,ze to 3 dniowe krwawienie było miesiaczko , jestes po okresie i nie w ciązy

mnie najbardziej dziwi to krwawienie ktore nie bylo takie jak zwykle... jesli to nie ciaza trudno bedziemy próbowac dalej ale czemu takie czytalam troche że może być to spowodowane stresem przeziębieniem itd a naewt że w ciągu roku może u kobiety wystąpić cykl bez miesiączki . napisłam tu ponieważ chciałam soie oprzec tez na doswiadczeniach forumowiczek nie tylko na teoprii

Gość Czołgista
Moze wystapic w pierwszym miesiacu plamienie ktore przypomina miesiaczke, brazowe uplawy tez, to kwestia osobnicza.

Gość wszyscy jesteśmy uzależnieni
nie ma za co :-) Kiedy miałas ostatnia miesiączkę , przed tym krótkim krawawieniem? Tak jak pisałam , jezeli to nie była normalna miesiaczka , to moze jestes w ciązy i liczyło by sie od "przedostatniej miesiączki " Zmierz rano przed wstaniem temp, jezeli będzie wysoka to zrób test, jesli będzie negatywny to poczekaj pare dni i powtórz Jezeli temp niska to jednak to była miesiaczka i jestes po

Witam, Skoro minęła już data twojej miesiączki to zrób test ale koniecznie z pierwszego porannego moczu. A objawy owszem mogą wystąpić bardzo wcześnie. Ja właśnie kilka dni temu zrobiłam test i mam II krechy, minął 40d.c i mam miewam delikatne mdłości i brak apetytu. Może zapytasz dlaczego z porannego moczu... ja w 32 d.c ( 2 dni po spodziewanej @ robiłam test po południu i nic kompletnie nie wskazał), a za kojelne 4 dni już II krechy! Powodzenia w testowaniu i życzę pomyślnych wyników!

Gość nika1234
a temp. podwyższona to jaka?? w jakich przedziałach powinna byc

Gość mikaaaa123456
ja tez bym chciała wiedziec jaka temp wskazywałaby ze jest sie w ciazy

Gość Czołgista
Okolice 37. Te bardzo gorne okolice.