Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vviola

Kto uważa że będzie wojna?

Polecane posty

Gość vviola

Niech mi powie dlaczego?

Gość bo juz dawno nie bylo w
europie wojny trzeba troche populacji zmniejszyc

Wojna to dobry sposób na zredukowanie arsenałów nuklearnych :classic_cool:

Gość szerlokhemlok
wojna to za 5 lat najwcześniej - najpierw zrobią wszystko by w Europie do wojny nie doszło. Po pierwsze trzeba ograć Polskę. To początek. Na to mają kilka dobrych latek - może sami się pokapujecie o co chodzi i im pomożecie ? Też tak myślą uważam.

Gość szerlokhemlok
Moim zdaniem to tylko od was zalezy za ile będzie wojna - im bardziej skandaliczni będziecie tym będziecie WYMUSZAĆ tę wojnę. Naprawdę. Bo przy takiej religijności trzeba tępić skandale wszelkie uważaja i że mieli was dawno napaść jak sobie nie radziliście o czym wszem i wobec trąbiły wasze gazety cudowne - za to teraz to samo i cisza jak na morzu w czas nie wiem... zastoju jego. Albo jak w niebieskich przestworzach.

Gość szerlokhemlok
Może i jesteście TROCHĘ mądrzy (waszym zdaniem) ale nie wiecie czemu więc wcale nie jesteście mądrzy jak dla mnie. Znowu was ratuje COŚ, ale co? Nie wiecie bo tego nie rozumiecie. No ale zewnętrzne gesty powodują,że zostaliście odgórnie sklasyfikowani do takiej a takiej przgródki i koniec. Może cały świat już powoli staje się tą szufladką bardziej nieco świadomie niż wy, jednak... ale to już trzeba być CO NAJMNIEJ przyrodnikiem żeby to rozumieć jak wy ogrywacie innych, a oni ...was.