Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymoralny proces

kiedy kobieta zdradza z inną kobietą

Polecane posty

Gość antymoralny proces

pytanie jakbyście zareagowali gdybyście przyłapali swoją kobiete na zdradzie... z inną kobieta? ostatnio znajomy mi opowiadał, że będąc na imprezie, ludz pili bawili sie, nagle zniknela gdzies jego kobieta, wszedł do jednego z pokoi i własnym oczom nie wierzył.. jego kobieta lezała goła na drugiej gołej babie i sie lizali, obscisskiwali itp... bardzo sexowny widok, ale w jego sytuacji bym sie bardzo wkurwil kobieto oczywiscie moga sie wypowiadac, czy byly by w stanie przespac sie z inna kobieta?

Gość kkarrolinka
chyba lepsze to niż zdrada z mężczyzna

zadaj pytanie czy seks z drugą kobietą bez zgody partnera to zdrada gwarantuje przednią zabawę:D

Gość zacisnij zeby synek
zdrada jak kazda inna!! a wrecz bardziej bolaca bo nachodza mysli, ze z toba musi byc jej mega chujowo skoro pieprzy sie z inna kobieta! ja bym jej w takiej sytuacji jak opisał autor, po prostu naj.e.b.a.ł sęków!! lesba pier.d.o.olona !!

Gość MałaLalaLenka
a ja mam kobietke i jestem szczęsliwa:)

Gość opowiedz
cos o swojej kobiecie?

Gość A ja mam chęć
na taką zdradę:)

Gość a ja mam ochote
popatrzec z boku na taka zdrade:)

Gość LenkaLekna
Nie ma nic wspanialszego niz prawdziwy zwiazek z kobietą,sex tez;)

Gość małamisszabawna
A jeśli facet zdradza kobietę z mężczyzną?

Gość LenkaLekna
Lubię lizać cipy i nic na to nie poradzę ;)

miałam dwie takie przygody,fajnie było, nie żałuję... może kiedyś się jeszcze skusze? jednak facet to face!z kobietą brakowało mi czegoś...wiecie czego :)

ślubny pewnie by mnie zabił,jest bardzo konserwatywny.Za pierwszym razem nasi mężowie pojechali na ryby a nam sie tak jakoś nastrojowo zrobiło... no i się stało....

A co to, podwójna moralność ? Zdrada z kobietą to nie zdrada.

Gość kayman
ja prawie tak skonczylam z kumpela. z wieloma laskami sie lizalam. z jedna bylo cos wiecej. ale facet to facet...silne ramiona, naprezony czlonek :P

Gość fewewfew
rossya opowiedz o swojej przygodzie z kobieta, chetnie poslucham

Gość nikodemka
jak to czytam to chce mi sie zygac blleeeeeeeee jak mozna sie lizac z kobieta druga wogole fuj. wole swojego faceta .

to nie czytaj....rozumiem ze mozna miec inne zdanie na temat,ale na pewno nie było obrzydliwie.....dwie atrakcyjne zadbane kobiety....

Gość nie jestes sama
kobieta z kobietą zdaniem mężczyzn jeszcze ujdzie.. a co powiecie na faceta, który zdradza z facetem? Nie zapomne tego do konca zycia! na zawsze bede miala niesmak! .. Spotykalam sie kiedys kilka tygodni z fajnym- zdawalo sie kolesiem..poznala nas kolezanka. Pech a za razem szczescie ze pracowali razem, wiec znalezli się na jednej firmowej imprezie, gdzie, owa kolezaka, przyłapała delikwenta na całowaniu z innym facetem!!! Do grobowej deski bede jej wdzieczna , ze od raz zadzwonila i mi o tym poweidziala! Chyba bym umarla, gdybym pocałowała go po tym!!! Owy pól gej, nie miał szansy na rozmowe ze mną- co jest chyba oczywiste..ale tłumaczył się, że po prostu testował... wielkie dzięki! Dzis sie z tego smieje, ale kazdy pozniejszy facet od razu dostawal pytanie o pociąg do facetów- swoja drogą niezłe zawsze mieli miny:P CZY TO BYLA ZDRADA??

no to się nazywa zdradą. a jak się do niej podejdzie to już sprawa indywidualna.