Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakier do wlosow00

Hej dziewczyny mam problem pomozcie!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość Lakier do wlosow00

mialam jednego partnera w zyciu, odkad zerwalismy nie uprawialam jeszcze sexu z nikim, bo nie wyobrazam sobie jak to mozna z kims robic kogo sie nie kocha, to nawet przyjemnosci by nie sprawialo.........chcialabym sie przemuc jakos i wkoncu zyc jak inne dziewczyny, powiedzcie mi jak? jestem po 25roku zycia

Gość Trude Madafakaka Kalafior
... Zgroza... Zgroza... I więcej komentarzy nie mam.

Gość gdfgdfd
chyba potrzeba poznac kogos do kpulacji

Gość Lakier do wlosow00
ale dlaczego zgroza? chcialabym kogos poznac, ale zawsze jest ta presja ze jak sie z kims przespi to przyczepia ci metke k.. a tego bym nie cchiala, z reszta nie wiem jak dziewczyny robicie to tylko dla jednego razu?powiedzcie mi bo chce byc normalna

Gość Lakier do wlosow00
na powodzenie nie narzekam, takze mialabym wielu jakbym chciala, ale nie moge sie przelamac.......

Gość Olka11305
moja rada: nie zmieniaj się, nierób nic w brew sobie, idz z facetem do łóżka tylko dlatego że koleżanki chodzą..teraz co druga dziewczyna to kurwa

Gość ihaaaaaaaaaaaaaaaaa
" idz z facetem do łóżka tylko dlatego że koleżanki chodzą" masakra

Gość Lakier do wlosow00
wlasnie mnie to dziwi ze faceci cenia sobie porzadne dziewczyny a jak przyjdzie co do czego to uwazaja je za dziwaczki, ja lubie sex, lubie rozne rzeczy urozmaicenia, takze to nie jest tak ze tylko po bozemu, jedynie mnie to meczy ze nie moge sie przelamac z tym zeby czasami sie zabawic jak to robia inne dziewczyny

Gość Lakier do wlosow00
to nie tak ze dlatego ze robia to kolezanki to ja tez , rowniez mam potrzeby i jestem sama wiec dlaczego nie ...

Gość Olka11305
skoro uważasz że jesteś "nienormalna" tylko dlatego że nie sypiasz z przygodnym facetem to sory..masz jakiś probem...naprawde....... ja tak samo nie sypiam z byle kim, jezeli nie kocham faceta nie pójde z nim do łózka tylko dla przyjemności...poprostu nie umiem tak i nawet niemam takiej potrzeby, myslisz ze jak pójdziesz z nowo poznanym facetem do łozka tylko dla przyjemności..myślisz że bedzie dobrze o tobie myślaŁ?? amoże pomyśli że jesteś dobrym materialem na żonę??widze ze idziesz za modą...czyli jak twoje kolezanki sypijają skim popadnie to ty też chcesz być "modna" normalna" i tez tak chcesz...może napierw sprawdz w słowniku co te słowa tak naprawde oznaczają co... a poza tym z Twoim tępym podejciemdo życia...ile ty masz lat 20?

Gość Lakier do wlosow00
mam 28lat i mialam jedynie faceta 2lata bylismy ze soba, chcialabym w tym wieku uzyc zycia bo to poki co to tego nie zrobilam

Gość Lakier do wlosow00
ja o bylym DAWNO zapomnialam mi on wisi i powiewa:P takze tu nie o to chodzi, czuje sie jak taka ktora to jeszcze jest dziewica w tych sprawach bo poki co to male dosaiwdczenie mialam jesli chodzi o facetow, jestem juz sama kolo 1.5 roku tak

Gość Lakier do wlosow00
wiesz ja dziewictwo stracilam w wieku 24lat bo bylam porzadna i czekalam na odpowiedniego faceta, ale zawraz po pierwszym razie moj facet nie uwierzyl ze nie mialam nikogo i nie wierzyl przez caly czas naszego zwiazku dlatego sie rozpadl miedzy innymi z braku zaufania z jego strony, takze to ze nadz porzadna dla faceta dla mnie juz nie ma znaczenia bo faceci nie sa tego warci! wiesz zaluje ze wstrzymywalam sie od sexu do tak pozna bo nikt tego nie docenil, takze rozumiesz

Gość Olka11305
ja mam 27 lat i spałam z 3 i czuje się normalna.... skoro ty chcesz sie przespać z przygodnym facetem..bo inni tak robią..to masz z tym jakiś problem ewidetnie... nie jestes chyba zbytnio atrakcyjna...chcesz sie przespać z facetem żeby sie dowartościować czy jak...........masz 28lat i takie głupoty piszesz, żal

Gość Lakier do wlosow00
olka chyba ty jestes jakas sfrustrowana ..... nie robie tego dla kolezanek tylko po prostu CHCIALABYM, sama z siebie, jedyny problem z tym ze nie moge sie przemoc, poza tym czy jestem atrakcyjna ? oczywiscie:P

Gość Olka11305
JA JESTEM WIEŚNIARO Z FRUSTROWANA...HAHAHAH ALE TY JESTEŚ GŁUPIA NAPARWDE... ACO JA CHCE SIE PRZESPAĆ Z FACETEM ZA WSZELKĄ CENE...BO NIE MAM DOŚWIADCZENIA, A MOŻE JA O TYM PISZE NA FORACH BO JESTEM TAK ZDESPEROWANA

Niestety takie czasy... jednak sa wyjatki. Facet powinien ufac swojej kobiecie Przeciez to ze sie kochala ze swoim bylym to normalne nie musi odrazu swiadczyc o tym ze miala dziesiatki partnerow. Mezczyzni nie doceniaja niektorych kobiet :(

Gość Olka11305
NEI JESTEŚ AYTRAKCYJNA.KOBIETA ATRAKCYJNA I ŚWIADOMA SWOICH ATUTÓW NIE PISZE TAKICH GŁUPOT.....WŁASNIE PISZESZ "nie mogę się przemóc" czyli naprawde robisz coś wbrew sobie...inaczej nie mialabyś z tym oporu... jeśli chcesz się ruchać ruchaj Twoja sprawa!.....wypinaj dupe na ulicy wystarczy...

Gość Lakier do wlosow00
dzieki nieobliczalna!:) jestem normalna dziewczyna nie che sie dowartosciowac tylko po prostu chce to sprobowac i tyle, mam zal do facetow a wlasciwie jednego ze tak zostalam potraktowana ale coz

Gość Trude Madafakaka Kalafior
Musiałabyś zmienić swoje nastawienie. Według mnie jesteś dość porządną osobą, masz pewne wartości i nie jesteś wybrakowana emocjonalnie. Jeśli chcesz to zmienić - twoja sprawa. Ale zastanów się czy warto.

A ty pomysl czy to jak zylas do tej pory (w pewnej powsciagliwosci) czy robilas to dla siebie czy tylko po to zeby byc "grzeczna" w oczach mezczyzn. Bo jesli robilas to dla siebie to powinnas nadal bys soba i nie ulegac "modzie"

Gość Olka11305
chcialabym sie przemuc jakos i wkoncu zyc jak inne dziewczyny, powiedzcie mi jak?...TO SA TWOJE SŁOWA....CHCESZ ŻYC JAK INNE LASKI CZYLI ROBIĆ TO CO ONE...CHCES SIE RUCHAC Z KIMŚ PRZYGODNYM..WIEC TO NIE JEST ROBIENIE TO CO INNE.... TAKICH LASEK PORZĄDNYCH JEST TAK MAŁO....CO DRUGA LASKA TO DZIWKA

Gość Lakier do wlosow00
Trude dzieki! w dzisiejszych czasach nie wiem czy mozna jeszcze spotkac kogos kto by to wszystko docenil i czy wogole dam rade spaotkac jeszcze normalnego faceta, zastanowie sie nad tym czy warto, chociaz czasami mi brak tej bliskosci i po prostu sexu tez

Ja tam uwazam ze nie warto :) To facetow problem czy ufaja czy nie. A ty wkoncu znajdziesz swoj ideal i nie bedzie to przelotny romans tylko milość do konca życia - zwiazek oparty na zaufaniu

Gość Lakier do wlosow00
OLA chodzi o to ze faceci to maja w dupie ilu mialas, wiec czy warto byc takim ? dla kogo dla nastepnego ktory powie ci ze taka laska jak ty to miala pewnie na peczki?

Gość Olka11305
wiesz co w swoim życiu mialam kilkunastu facetów.....około 15...nie z każdym spałaem ...ale dla kazego bylo wazne iloma spałam!!!!!!!!!!