Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakier do wlosow00

Hej dziewczyny mam problem pomozcie!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość Trude Madafakaka Kalafior
Ale to z iloma spałaś też jest ważne. Im więcej facetów, tym może być większa szansa na zdradę, bo może być tęskno do wielu partnerów. Więc to nie jest bezpodstawne.

Gość Olka11305
i jezei chcesz sie przemóc..zeby skim sie przespac tak dla przyjemności....za jakiś czas możesz tego żałować, możesz poczuć sie brudna, itd..zwyczajnie żałować...a to dlatego że ...jesteś porządna...i nie masz w naturze :uwodzenie i puszczanie sie

Gość Lakier do wlosow00
widocznie trafiam na nie takich facetow, ale wiesz przez 28lat zycia ciezko jest zmienic mysl ze sa jeszcze inni bardziej normalni a ja poki co spotykalam sie z dwoma jeszcze z ktorymi nie spalam , zawsze wierzylam w ta prawdziwa milosc i ze facet bedzie mnei na rekach nosil za to jaka jestem nie tylko chodzi o sprawy lozkowe ilu mialam ale to wszystko to mit!

Gość Lakier do wlosow00
ale dzieki dziewczyny nawet OLKA:P bo troche mi uswiadomilyscie pare rzeczy :P

Gość Olka11305
ja wyraziłam swoją opinię..a ty zrobisz jak uważasz..to jest Twoje życie...zrobisz jak zechcesz..tylko zebyś nie żałowała.. pozdrawiam

Lakier - a może musisz się zastanowić czy w jakiś sposób nie przyciągasz do siebie facetów, z którymi wcale nie chcesz być? Znam takie przypadki kiedy ludzie szukali w osobach płci przeciwnej cech, na których tak naprawdę im nie zależało, ale uparcie do tego dążyli. Trzeba się zastanowić na czym NAPRAWDĘ komu zależy.

Gość Lakier do wlosow00
moze przyciagam do siebie takich moze jest w tym racji no ale ja mam swoj ideal swoje cechy ktorych szukam wiec nie wiem od czego to zalezy

Od poznania drugiej osoby. Od próby ustanowienia ile dla ciebie znaczy i ile ty znaczysz dla niej. Ale najbardziej - wiadomo - od zaufania i szczerości, a o to dziś ciężko. Może właśnie tego ci brakuje?

Bo tu sie potwierdza cos typu "Pierwsze wrazenie jakie robi nowo poznany czlowiek jest czesto omylne" Moze poprostu twoja uroda sprawia ze trudno rozpoznac jakim typem czlowieka naprawde jestes i trudno jest mezczyznie uwierzyc ze do tej pory nikt jeszcze tego nie dostrzegl

Gość Lakier do wlosow00
wlasnie tego sie obawiam, ze faceci zazwyczaj boja sie do mnie podchodzic, zauwazylam juz to

Ja to ujmę tak - z doświadczenia. Jeżeli szukasz porządnego faceta z takimi właśnie cechami (jak te wymienione), to na pewno nie znajdziesz ich u tego, który podejdzie i zagada bez oporów. Bo taki ma opracowaną bajerę i wie co mówić. A taki, który faktycznie widzi w tobie coś więcej niż tylko urodę może się zastanawiać jaka jesteś i co ci powiedzieć. Ale to takie tam... Psychozagadnienia.

Gość Lakier do wlosow00
trude .........masz racje w tym co mowisz zazwyczaj ci co do mnie zagadywali to nawet spojrzec na nich nie chcialam, czyli wychodzi na to ze trzeba wyjsc z inicjatywa pierwsza, tylko ze ja raczej niesmiala jestem

Gość DoOlka
Dziewczyno Ty jestes nawiedzona. Forma z jaka piszesz swoje "zdanie" przeraza mnie i uswiadamia w fakcie, ze te "dobre" kobiety to tylko albo dziewice albo, ladnie to ujme, niezbyt ladne dziewczyny.

Gość Lakier do wlosow00
mam powody zeby pisac tak zdania ale nie bede sie tlumaczyc dlaczego , przepraszam za skladnie ale nie moge powiedziec nic wiecej

Gość DoOlka
Ty za to jestes malo inteligentna, wiec sie nie dziwie, ze nikt Cie nie chce wziac na bolca

Gość Lakier do wlosow00
Doolka nie odzywaj sie lepiej,jesli nie masz pojecia o czym mowie

Gość marek 22151
W życiu już tak bywa, że nieudacznik przyciąga do siebie innych nieudaczników.

Gość DoOlka
Jakbys nie zauwazyla, w ogole do Ciebie nie napisalem. Jednak dodajac przedostatniego posta potwierdzilas swoja, szeroko rozwinieta, glupote.

Gość Lakier do wlosow00
marek to chyba twoja teoria jedynie, ja mam inna

Gość Lakier do wlosow00
nie przyszlam tutaj zeby sie klocic jedynie chcialam porozmawic na temat zawarty w topiku tyle

Gość Lakier do wlosow00
wiec nie rozumiem po co te aluzje probujecie szukac wad we mnie? ze za malo elokwentnie sie wypowiadam, tak, albo ze innaczej skaldam zdania moze przecinka nie stawiam ?haha nie badzcie smieszni, z reszta powiedzialbym cos co mogloby mnie tlumaczyc dlaczego ten moj polski jezyk nei jest az taki perfekcyjny ale nie moge nic wiecej powiedziec, wiec prosze powrocmy do tematu a nie najezdzania na mnie

Gość Lakier do wlosow00
I to bardzo nieładnie śmiać się z niewykształconych osób. Nie każdy ma bogatych rodziców oraz okzję, żeby skończyć podstawówkę. Ja do was przychodzę z problemem a wy się ze mnie nabijacie. Może i nie jestem elokfenta ale za to bardzo ładna. Mam długie blont wlosy i spore piersi. A ponieważ ten tropik zrobił się nudny, więc chyba przeżucem siem na dziewczyny. Bo facety mi jusz bokiem wychodzom.

Gość Lakier do wlosow00
dzieki za podszyw!!!!!!!!!!!1

Gość Lakier do wlosow00
Ty podszwie jeden !! Proszem zejdź ze mnie to znaczy z mojego nike bo normalnie zaras siem popłaczem z tego wszystkiego.

Daj spokój Lakier - i tak widzę które posty są twoje. Myślę że znajdziesz swoją drogę, a jeśli jest to tylko nieśmiałość u ciebie to raczej z tym powinnaś walczyć. :) Co do postów Doolki - tu chodzi o pewne normy i wartości. Seks jako dobra zabawa z wieloma partnerami - nie-e, nie tędy droga według mnie. Ale jak tam sobie chcecie. Uważam że ta tutaj dziewczyna jest wartościowa, potrafi wyrazić swoje zdanie, tylko musi sobie pewne rzeczy pukładać. A do Tomasza i reszty hatersów - PIERDOLCIE SIĘ :P

Gość Lakier do wlosow00
dzieki! :P mysle ze chyba nie warto zmieniac siebie, moze czasami powinny byc i takie osoby ktore odstaja od regol:P tak na marginesie nie mieszkam w polsce dlatego moj jezyk jest troche nie skladny juz sie przyznaje:P dzieki za rozmowe co to z niektorymi inteligentniejszymi osobami, czasami "uprzejmosc" polakow mnie zaskakuje jednak nic sie ludzie nie zmieniaja w tym kraju

Ja bym stawiał że to jedna osoba pod wieloma nickami, więc się nie przejmuj zanadto :D

Gość Lakier do wlosow00
milego dnia !!:)dzieki za rozmowe

Gość Lakier do wlosow00
I na koniec jeszcze dodam, że mam was wszystkich głemboko w dupie. Cieszem siem, że wyjehałam z tego durnego kraju a teraz zapierdalam na zmywak bo mi siem przerwa obiadowa kończy. Pa.