Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakier do wlosow00

Hej dziewczyny mam problem pomozcie!!!!!!!!!!11

Polecane posty

szkoda ze spoleczenstwo polsie jest takie zazdrosne o wszystko, ja juz tutaj za dlugo jestem zeby pracowac na zmywaku, swoja droga kazdy polak zaczynal od zmywaka ale takie sa poczatki, pozniej zdobywa sie inan lepsza prace, tak samo przeciez w polsce pierwsza praca nie zawsze jest ta o ktorej marzylismy, zaczernilam sie 🖐️

Gość dziewczynko
idź się powieś, jak się boisz metki... albo wiesz czego chcesz i to robisz albo spierdalaj, to nie świat dla ciebie

Gość dziewczynko
idź się powieś, jak się boisz metki... albo wiesz czego chcesz i to robisz albo spierdalaj, to nie świat dla ciebie

Gość Lakier do wlosow łonowych00
Chyba z tego wszystkiego zostanę lesbą. Ostatnio na zmywak obok przyjęli taką jedną, która mi się bardzo podoba. Zresztą chyba ja jej też. Chętnie bym jej wylizała cipkę ale nie wiem jak to powiedzieć po angielsku.

Gość emma1234
hej a ja tez mam mały problem i w sumie troche z niesmiałościa pisze na forum bo nigdy jeszcze tu nie pisalam. mam męza ,dziecko i zyje na emigracji , moglabym powiedziec ze jestem szczesliwa bo niczego mi do zycia nie brakuje ale jestem cholernie samotna ,nie mam do kogo sie odezwac, nie mam dobrych i zaufanych znajomych a najgorsze jest w tym wszystkim to ze moj mąż ma to kompletnie w dupie i mnie chyba też ma w dupie. juz nie raz z nim rozmawialam na ten temat ale on twierdzi ze ja dramatyzuje i tyle.samotnosc to chyba najgorsza rzecz jaka moze sie przytrafic czlowiekowi.cholerny dół!!!!!!!!!

emma hej !:) nie lam sie, ja tez sie tak samo czuje i mimo ze mam mnostwo znajomych t jednak tego prawdziwego przyjaciela brak, tak to juz jest jak sie mieszka za granica to sie czuje wlasnie taka samotnosc, nostalgie za tym co polskie tez za roznymi rzeczami, nie wiem ja sie nadal nie moge przyzwyczaic do tego 🖐️

Gość emma1234
no tak , powinnam juz dawno sie do tego przyzwyczaic ale jakos nie moge, mieszkam za granica juz ponad 3 lata i nadal nie jest najlepiej , czasem sie zastanawiam czy jeszcze dlugo tak moje zycie bedzie wygladac, potrzebuje zwyczajnej rozmowy od czasu do czasu a w tej kwestii nawet na wlasego meza nie moge liczc bo on woli telewizor lub komputer :(

Gość emma1234
tak mam 7853146

Gość Lakier do wlosow łonowych00
Zaraz do ciebie napiszę i może razem sie popieścimy ? A jak włączę kamerkę to zobaczysz jak sobie targam bobra.