Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolunia 22

czy to naprawde jest tak

Polecane posty

Gość lolunia 22

że jeśli się człowiek pogodzi z samotnością i nie szuka nikogo to nagle pojawia się wymarzony partner??

Gość CZEŚĆ LALA
a dlaczego ma się tak stać ?

Gość lolunia 22
tak niektórzy ludzie twierdzą-że jak przestajesz nadmiernie sie starać i poszukiwac to wówczas miłość sama sie zjawia

Gość ja powiem tak......
ja nie wiem czy tak jest czy nie ...ale wiadomo że nic na siłę się nie da mi się w życiu zdarzyło coś takiego... zerwałam z facetem byliśmy razem 3,5 roku i po tym zerwaniu obiecałam sobie że żadnych facetów przynajmniej przez rok chcę nacieszyć się wolnością itd.....nie minęły 2 miesiące i poznałam kogoś i jak grom z jasnego nieba walnęło we mnie uczucie teraz jestem już parę ładnych lat po ślubie :)

Gość Velvet2345
Ja tak samo zerwanie z facetem bardzo bolesne po 3 latach bycia razem, naprawde chcialam poimprezowac poszaleć pochodzic na randki nie zobowiazująco :)i tak było ale tylko przez chiwle :) pewnego dnia po miesiacu od rostania na jednej z imprez wśród grona znajomych i przyjaciół, jeden ze znajomych uslyszal ze jestem teraz sama i zacząl podchody :D no i bach teraz mija ponad rok jak jestesmy razem :D

Gość NIC TAKIEGO NIE ISTNIEJE
TO TAK SAMO JAK Z SWIĘTYM MIKOŁAJEM :D:classic_cool:

W moim wypadku dokładnie tak było. :) jak szukałam to nie mogłam znaleźć,w końcu dałam sobie spokój i sam się znalazł, napisał do mnie na jednym z portali, pogadaliśmy i dziś jesteśmy z sobą:)

W moim wypadku dokładnie tak było. :) jak szukałam to nie mogłam znaleźć,w końcu dałam sobie spokój i sam się znalazł, napisał do mnie na jednym z portali, pogadaliśmy i dziś jesteśmy z sobą:)