Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

kupiłam se dzis fajne buciki za 20 zł

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

na lato. mam osiągnięcie wielkie dziś 🌼 Za to inne osiągnięcia - klapa :(

Gość za 20 zl to nie mozna sobie
nawet porzadnych kapci kupic :P Jak ci zaczna nogi smierdziec to wyrzucisz to g... do smietnika :O

Gość ggggggggggggg
wiecie co - załamana jestem swoim życiem, przeglądam stare pliki, materiały jeśli mi wpiszą na dokumencie, który naprawdę mi się już dawno nalezy rok 2005 jak go ukończę to mogą być a tak? A po co mi to? Ale wiecie co - doszłam do takiego wniosku. Są wypadki na świecie, nie? Np. człowiek może mieć wypadek i cały się potrzaskać - żebra se połamać, sparaliżowanym być - no to to co mi zrobiono to jest to samo - na 5 lat mnie unieruchmiono czy ja nie wiem. Ale powiem wam , że to tylko większa rozpacz jak człowiek jest zdrowy. No ale cóz... tak to jest jak ktoś chce za dużo, zero pomocy - wszystko się rozlatuje. Samych wymagań widać nie wolno dawać człowiekowi i koniec. A inni za to nic nie robią tylko niszczą i taki koniec. Jak inaczej to mam racjonalnie wytłumaczyć? Nie ma innego wytłumaczenia :(

Gość ggggggggggggg
Ale głupoty - wolę se kupić 3 pary butów po 20 zł w róznych kolorach i je wyrzucić niż kupic jedne za 100 zł i WTEDY śmierdzieć wiesz. A ty śmierdzisz cały rok i się grzej jak dla mnie - w gnojówce.

Gość lubellllllla uwiellllbiam
ja też dzisiaj sobie kupiłam tylko że za 69zł :):):):)

Gość ggggggggggggg
Kupię se wygodne buty za 20 zł jasne i ciemne i najwyżej je wywalę a mam do jasnego i do ciemnego. A tak? Za 100 zł dobra - jak se mogę je przebarwić na przykład. A za 20 zł wiesz jakie wgodne - jedne mam za 20 zł 10 lat już. Bo je kupiłam - jeden buty na targu 10 lat temu. I się sraj jak dla mnie z twoją mądrością. jakbym miała kasę to se te buty za 20 zł kupię w 3 kolorach i mam do jasnego, do ciemnego, do każdego i 60 zł i 3 pary, a tak? I tyle :(

Gość ej powiedz
ja ostatnio kupilam dwie pary zajebistych japonek po 17,99 :)

Gość ggggggggggggg
jedne buty - tak chciałam napisać. na lato nie opłaca sie kupować drogich butów - chyba, że masz czymś je wysadzane czy coś - na zimę bo zimą co - czarne do wszystkiego - ileż to masz kurtek czy czegoś a latem możesz byle co założyć i ciemne i jasne i kolorowe i nie musisz mieć wcale jednej pary, a zimą generalnie ciemne buty kupujesz. I tyle. A latem możesz mieć ciemne do wyjściowej rzeczy, a jasne do byle jakiej. Nie wiem. Ale więcej latem musisz mieć kolorów niż zimą .

Gość ggggggggggggg
Ale powiem wam już dochodzę do mojego poziomu sprzed 10 lat - też półbuty wtedy za 20 zł kupiłam , które mam do dziś. Naprawdę. A teraz sandały tyle samo. No to akurat - tyle zmian. I koniec.

Gość za 20 zl to nie mozna sobie
buahaha buty za 100 :D Widze, ze gustujesz w tanich bylejakich gumofilcach :D

Gość ggggggggggggg
Ty masz chyba gumofilce. Martwi mnie , że chciałam ciemne a musiałam kupić jasne bo zabrakło ciemnych w moim numerze. Wiesz - na lato to byle co do zmiany właśnie, żeby noga odpoczęła. Zimą dobre buty są ważniejsze - bo roztopy, bo sól, bo śnieg, zimą tak, ale latem - klapki wygodne i tyle. Jeszcze fajne widziałam koszulki po 5 zł. Ostatnio powiem wam chodziłam gdzie indziej i widziałam TAKIE SAME za 15 zł. I tak myślałam - kurde, za drogo trochę. A dziś patrzę - 5 zł. No to juz pasuje. Oczywiście nie takie eleganckie, ale powiem wam, że za 15 zł już mi się kidnęło na tę koszulkę i już mam poplamioną :( No niefajnie :( Ale tak sie stało...

Gość DO GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
DROGA AUTORKO... POWIEDZ PROSZĘ... CZY TY SIĘ GDZIEŚ LECZYSZ??? JESTEM PEWNA, ŻE TWÓJ STAN ZDROWIA PSYCHICZNEGO WYMAGA INTERWENCJI SPECJALISTY

Gość czyli jak wydaję 350 na
pantofle to jestem durna wg autorki? :-)

Gość hahahhaha ggggggggggg znów at
wg autorki wszyscy są durni tylko nie ona ;) już kiedyś czytałam jej wypociny na jakimś topicu... pisała o swojej matce ;)

nieźle:-)

Gość golen
JA KUPILEM DZISIAJ ZA 400 ZL NIKE :)

golen ale kupiłeś "se" hahahahhahahahah bo autorka kupiła "se" dziś

Gość ggggggggggggg
Nie jestem wcale najmądrzejsza bo nic nie umiem zrobić z tego co chcę od lat, ale w temacie , który tu załozyłam niniejszym najgłupsza też nie jestem. Nawet jestem pewnego rodzaju znakiem OSTROZNOŚCI bo np. nie kupuj za drogiej dla ciebie rzeczy bo ją sobie poplamisz i w następnym sklepie zobaczysz, że przepłaciłaś i masz z plamą przepłacone 3 krotnie zamiast 3 rzeczy w róznych kolorach tańsze. A jakość? Chińska. Chińska czyli ... trująca. Bo w sumie nic zarzuci Chińczykom oprócz tego, że TRUJĄ. Cokolwiek to znaczy.

Gość ggggggggggggg
niczego nie zarzucisz Chińczykom - i tyle.

ona się z nas jajcuje, nie wierzę że naprawdę taka jest:-)

obawiam się, że nie! ona chyba naprawdę jest chora psychicznie... zastanawiam się tylko czy się leczy, czy jest pozostawiona sama sobie?

Gość zwariowali w tej Polsce
a potem tacy wybierają władze w państwie

Gość abcd itd
no no..gggggggggggggg-masz racje,oszczednosc najwazniejsza ;) madrze mowisz ,tylko stado tych balwanow ,wyglaszajacych swoje opinie nie potrafi zrozumiec twojej ewidentnej racji jakie leki bierzesz?

i ciągle o tych plamach pisze:-)

Gość ggggggggggggg
jeśli kots wydaje 350 zł na 1 parę butów letnich to BYĆ MOŻE jest chory psychicznie, a być może kupi sobie jeszcze 2 pary butków letnich czyli sandałków choć ja uważam, że sandały nie muszą mieć nie wiadomo jakiej jakości - ważniejsze są buty na pluchy - a jak pada deszcz to latem sandałów i tak nie włozysz bo każde ci zamokną i tak dalej. To już lepiej chińskie plastikowe buciki włożyć i tyle. No albo półbuty. Zależy czy deszcz pada w okolicy 20 stopni Celsjusza czy np. 30 stopni Celsjusza i burza nadchodzi. No ale co - to i tak zawsze lepiej plastikowy klapek i półbut niż sandał, jeszcze na obcasie , noga się ślizga... aaa tam. I tyle chciałam napisać. z nikogo się nie śmieję. Po prostu sobie piszę.

Gość ggggggggggggg
Nie biorę żadnych leków, a Ty uważaj bo niedługo będziesz jadł chińskie tabletki z napisem MADE IN GERMANY. No Germany to zostawią w spokoju, ale MADE IN CZECH REPUBLIK to powinni bo to już szczyt jest co się w tej Polsce zrobiło :(

Gość fyujf
to ta co o bachledzie , m. jacksonie, monologi prowadziła,