Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniqua

MÓJ FACET TO JAKIŚ TROCHE OBLECH HEHE

Polecane posty

Gość Aniqua

zanim wyszedł do pracy troche z nim erotycznie poflirtowalam i mówie "jak wrócisz do domu to zajmę się twoim małym moimi ustami", a on.... "a będę musiał umyć chuja?"........ no poprostu opad szczeny aż się odechciewa :P

Gość llkjhhbhgkjkjhkjhkjh
no co , pytal sie - po prostu :D

Gość kloooopsiik
każdy facet to oblech, myją się dopiero wtedy jak zaczynają śmierdzieć, a od kobiet wymagają nienagannej higieny, niech w du.pe wsadzą sobie takie wymagania

@Tiramisu, jak myslisz- czy przez ta stopke twojego sklepu internetowego idzie twoj ranking u googla w gore?

@tiramisu: a bo tez mam sklep i tak sie zastanawiam wlasnie, czy nie walnac sobie drugiego stalego nicka i tym sposobem troche powiekszyc swoje szanse u pana googla :D Swoja droga, zainteresowal mnie twoj sklepik.

Gość Aniqua
przypomniało mi się że kiedyś jak mu robiłam laske to on lekko pierdnął i zapytał czy mocno poczułam, na co ja że nie, bo nie było czuć, a ten do mnie to nie przeszkadzaj sobie rób dalej :O

To budowanie pagerank nie jest chyba łatwe, ja mam cały czas 0 i pewnie będę miała jeszcze długo, nawet nie wiem jak to zwiększyć :| Załóż sobie stały nick i walnij podobną stopkę. A co cię tak zainteresowało? :)

@tiramisu: Sprzedaje ksiazki- rowniez dla dzieci i walcze z mysla, czy nie zaczac tez handlowac dodatkowymi artykulami dla dzieciakow- mamusie sa w stanie wydac maly majatek dla swoich milusinskich :D Z rankingiem to jest tak, ze metatagi juz praktycznie nie odgrywaja wielkiej roli, google sie scwanil i czyta teraz slowa klucze na glownej stronie- czyli opis strony jest wazny. Przy czym trzeba uwazac, by nie uzywac niewidzialnych liter, bo za to dostajezs z kolei klapsa i google cie "karze" Co do opisu- slowa klucze goole pojmuje w sensie , jak czesto te slowa wystepuja, zaklada sie, ze jezeli 7-8 % tych samych slow wystepuje w opisie, to to beda wlasnie slowa klucze. Oczywiscie to wszystko to spekulacje, ale nadmienie ze ja na dzien dobry dostalem googleranking 1 - co jest sporym osiagnieciem :D jak walnelas sobie stopke? nie wiem ja kto zrobic...

Czarny nick i stopke ustawia się przy zakładaniu pseudonimu. A co to są niewidzialne litery? Jak dostałeś od razu pagerank 1 to niezły jesteś, chociaż nie wiem jakim cudem to zrobiłeś :P Daj adres strony ;)

Szczegóły właściwego algorytmu nigdy nie zostały upublicznione i są jednymi ze ściśle strzeżonych tajemnic Google. Do tego są najprawdopodobniej sukcesywnie poprawiane, aby zwiększać efektywność mechanizmu. Wszystkie informacje dostępne jawnie przedstawiają jedynie wzorcową wersję algorytmu stosowanego w wyszukiwarce Google. Ponadto PageRank jest tylko jednym z wielu elementów decydujących o ostatecznej pozycji danej strony wśród wyników wyszukiwania, a wprowadzane zmiany powodują, iż ma on coraz mniejszy na nią wpływ. czyli PageRank traci na wartości? ;)

"Ponadto PageRank jest tylko jednym z wielu elementów decydujących o ostatecznej pozycji danej strony wśród wyników wyszukiwania" Ja bym to sobie tak zinterpretowal, ze chodzi o WYNIKI WYSZUKIWANIA. Czyli Ty np mozesz miec zalozmy pagerank 5 ale co ci to da, skoro google nie bedzie reagowal na slowa klucze, w twoim wypadku " naklejki dla dzieci ".

a co to jest? Wybacz, ale moje info sa tylko ogolnikowe- ja jestem od sprzedawania, moj webmaster od tworzenia i optymalizowania.