Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja_w_krainie_czarów

media markt czy lux?

Polecane posty

Lubicie media markt? To pewnie was ucieszy, że otwarli sklep internetowy;) Znalazłam go tylko że pod nieco inną nazwą, ostatnio jak szukałam frytkownicy. Nazywa się media lux i wygląda kubek w kubek tak samo jak MM. Teraz nie trzeba już jeździć do sklepu, tylko można sobie u nich zamawiać przez internet;)

rany ale ja jestem zacofana z tymi wszystkimi nowinkami. Kurcze oglądam TV słucham radia, i reklamy jakie w lecą , ale jakoś mi umknęło, że media markt przeniósł się do sieci z końcówką lux. Ale dobrze wiedzieć. faktycznie masz rację teraz można robić zakupy przez net Jak dla mnie spoko; ) Tylko czego zmienili nazwę i nie było o tym głośno??

Nie wiem czemu, ale pewni mieli w tym jakis biznes. Ale to dobrze: im więcej sklepów internetowych tym lepiej. Większy wybór. A wiadomo są znacznie tańsze. To naprawdę duża konkurencja dla sklepów stacjonarnych. Moim ulubionym wirtualnym sklepem ze sprzętem agd i rtv jest 1kom.pl. Mają duży wybór wszystkiego i ceny naprawdę niewysokie. Dużo mają na przykład aparatów fotograficznych. Jest w czym wybierać.

Ostatnio kupiłam frytkownice Tefal Activ Fry - w internecie z przesyłką 502 zł :D w Media Markt "jedyne" 890zł! jakoś tak nie lubie tego sklepu, wg mnie to "skle DLA idiotów.."

lubię mediamarkt, ale jak dotąd miałam do czynienia tylko z tym stacjonarnym. lubię sobie pooglądać sprzęt zanim zdecyduję się na zakup. z tym, że jak już serio chcę coś kupić, to zwykle zaglądam do magicznejplanety, dwa dni od zamówienia mam towar w domu - takie zakupy mogę robić :)

Eeee, serio? jakaś transformacja nazwy? Kurcze, nie chce mi się wierzyć. Po co mieliby to robić? Tak czy owak jak juz mam swoje sprawdzone Electro i nie musze szukać dalej. Poza tym ja nie mam problemu z zamawianiem przez internet jak większosć.

To tak jak ja zupelnie. Wczęsniej sie dygałam, ale po pierwszym zakupie tak jak ty w electro zupełnie mi przeszło, bo zcego tutaj się bać? Prawników mamy w razie czego. gdyby cos poszlo nie tak, to wiemy przecież co robic, żeby walczyć o swoje praca.