Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fernand

Czy jest szansa że w zakładzie komunikacji miejskiej nie będą pracować młode las

Polecane posty

Gość Fernand

ki Słuchajcie, kumpel załatwił mi robotę w dziale informatycznym w zakładzie komunikacji miejskiej. Mam iść na rozmowę kwalifikacyjną w przyszłym tygodniu i jak wszystko pójdzie dobrze to mnie zatrudnią. Tylko jest jeden problem: bardzo bym nie chciał, abym miał do czynienia w tej pracy z młodymi ładnymi laskami :( Jestem bardzo niepociągający, niski, kobiety nie traktują mnie pzrez wygląd poważnie. Nie chcę być pośmiewiskiem tak jak w liceum albo na studiach. Chcę pracować w gronie męskim, czy w dużych instytucjach jako informatyk mam szansę na właśnie taką pracę (tj bez lasek?) :)

kobiety rzadko dostają szansę, by pracować w dziale informatycznym, więc się nie przerażaj. A po drugie jak przyjdzie taka sierotka, że jej komputer nie działa (a okaże się nie włączyła monitora itp) i ty to "naprawisz" to będziesz wielkim bohaterem i nie będą myśleć o tym jak wyglądasz. To ty tam będziesz guru, a jak się którejś nie spodoba i się będzie czepiać to jej pokarz kto tam ma władzę :) , to sobie uświadomi, że bez ciepie komputery i system nie pociągnie powodzenia

Gość Fernand
Takim "sierotkom" to już nie raz naprawiałem komputery i nie było źle. Jednak był ti na tyle komfort, że dziewczyny te miały chłopaków, a mnie traktowały poważnie i nie nabijały się ze mnie. Najgorsze to są takie laski, co udają że faceta podrywają a w rzeczywistości robią sobie z niego zwałę i jazdę przez to że jest niski i brzydki :(