Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

wierzycie we wróżby/horoskopy?

Polecane posty

No właśnie tak jak w temacie ;p wierzycie w to? Jak tak to czy sprawdziły się Wam one? Sama skorzystałam z usług wróżki poprzez allegro i jak na razie się sprawdza ;p wypowiedzcie się :)

Gość Czołgista
Nie.

Gość Czołgista
Powiedz mi jak mozna cos wywrozyc z allegro :D Na jakiej podstawie ? Na podstawie daty urodzenia ? jednego dnia nie rodzi sie jeden czlowiek nie ? Dziwne ;)

no wiadomo że nie :P ale jak się przedstawi swój problem, pytanie czy cokolwiek to da się odpowiedzieć :D mi się sprawdza xD

Gość penisista
nic dziwnego że się sprawdza. skuteczność bierze się najczęściej z ogólnikowych odpowiedzi, co samo w sobie ma skuteczność nawet ok. 60%, reszta to m.in. http://pl.wikipedia.org/wiki/Samospe%C5%82niaj%C4%85ce_si%C4%99_proroctwo PS koleżanka po psychologii dorabia jako wróżka na allegro :) działa z dwóch różnych kont.

Gość Czołgista
To cos w stylu, w zimie bedzie zimno, rano robie kupe..... ;)

hmm.. no nie wiem :P ja wszystko mam opisane dość konkretnie i tak się dzieje :P ale znowu mam też zamiar wybrać się do wróżki na żywo :D sama sobie kiedyś tarota stawiałam i posprawdzało się ;)

Gość Czołgista
Ty podswiadomie powodujesz to ze sie sprawdza. Jak ci powiem ze jestem wrozka i jak nie bedziesz dbac o zdrowie to zachorujesz, pewnie polecisz po witamine C do apteki ;)

a co do zdrowia to sprawdzają mi się w tym przypadku horoskopy na onecie :P jak kiedyś wyczytałam że mogę mieć problemy z układem krążenia to się sprawdziło, mam problemy z sercem i niedociśnienie :|

Gość czekoladowaNutella
Jeżeli chodzi o karty, np klasyczne, to zadaje sie pytanie, na ktore chce sie znac odpowiedz. Karty przewiduje o tyle przyszłosc ze naprowadzaja osobę której się wróży. Są dwie drogi. Np, jak wyżej ktos napisał, wywrózono ze wyleczy sie z jakiejs tam choroby, bo wyszła pozytywna karta. Wtedy sprawdzi sie to wtedy, gdy osoba ktorej wrozymy bedzie postepowac nadal tak jak robi ( czyli ze bierze leki, chodzi do lekarza, dba o zdrowi) jeżeli jednak wybierze ta druga droge i przestanie dbac o zdorwie bo pomysli ze przeciez i tak wyzdrowieje to wtedy wrozba sie nie sprawdzi.