Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 36

Hasło do poczty pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość marcin 36

Po pijanemu,na złość żonie zmieniłem hasło na swojej poczcie. Niestety nie pamiętam na jakie!!!!!!!! Konto założyłem w 2003roku, nie mam pojęcia jaką dałem odpowiedż na pytanie , numer tel.tez dawno temu zmieniłem. Czy jest jakiś sposób aby szybko odzyskać to hasło? Mam tam dokumenty potrzebne do pracy, bez nich umarł w butach.

Gość marcin 36
pomocy!!!!!!!!!!!

Gość marcin 36
Ano nie trzeba było. Wiesz jak człek pijany to głupi . Cholera wie jakie debilne hasło wymyśliłem. SIedzimy z żoną cały dzień i próbujemy już wszystko wpisywać. Ja musze jak naszybciej się dostać się na poczte. Bo inaczej czekają mnie problemy.

Gość próbuj próbujj
naprawdę nie wiesz jaka może być odpowiedź na to pytanie? nawet jeśli nie jesteś pewien, możesz chyba zawęzić listę możliwych odpowiedzi do kilki, kilkunastu

Gość marcin 36
Pytanie wybrałem Twój ideał ,wzór do naśladowania. Musiałem wybrać coś głupiego,bo nic nie wchodzi. Przeleciałem już bohaterów książek, filmów i nic. Do wieczora musze odzyskać hasło, albo powiedzieć szefowi.

Gość ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesli to poczta firmowa to chyba macie jakiegos gościa który sie tym zajmuje. Powiedz ze zablokowałes dostep do poczty, zresetuja ci hasło i dostaniesz nowe. No chyba ze korzystacie z darmowej poczty to juz jest problem.

Gość marcin 36
to moja prywatna poczta. Dzwoniłem do nich, nie zgadzją się dane, mam przesłać ksero dokumentu tożsamości i podać dane ,które podałem zakładając konto. Cholera wie,co ja tam pisałem, to były początki intrnetu, być może nie podałem wszystkich prawdziwych danych.NIE PAMIĘTAM To było takie przeżycie, internet w domu, bawiliśmy się nim, nawet login zapisałem głupkowaty( żeby mnie nikt nie poznał) . o tamtym haśle nie wspomne. Jedziemy z kumplami na 4 kompach i próbujemy wpisywać co się tylko da. Byłem wściekły na żone bo zrobiła mi jazde o to ,że kumpel umówił się ze mną na wyskok do baru, a ja jej powiedziałem,że będzie malował chate i ide mu pomóc graty poprzestawiać. No i jak wróciłem to była jazda, więc zmieniłem hasło/ no i teraz dupa. żona i tak by się dowiedziała, bo korzysta z tej poczty. Błagam pomóżcie

Gość DannyTh3Dog
Może napisz do admina i spróbuj się powołać na ten stary numer tel. o ile go jeszcze pamietasz.

Gość wpisz siebie jako ideał
ja bym tak zrobił :-) może puści

Gość ania_na_diecie____
ZGLOS SIE DO PORTALU i zglos klopot ,udowodnij jakie masz tam wiadomosci ,moze cos ci to pomoze...powodzenia ja tez zmienilam haslo na NK; BUAHHA

Gość marcin 36
wszystko to zrobiłem podałem adresy ,skąd otrzymywałem poczte, gdzie wysyłałem najczęściej. Wszystko na nic.