Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shiiiiiiiiiiiiiiiiiikurostwo

Czy dla 18tek jestem stary ?!

Polecane posty

Kurwa jak miałem 18 lat to rówieśnice nie chciały ze mną kręcić bo byłem dla nich za młody,teraz mam 23 lata i dla lasek 17-19 jestem stary.No ja pierdole!!!!!!!!! zaraz zwariuję.Są jeszcze normalne laski ?!

Gość ten temat juz
kiedys byl

Serio?? taki sam ?? widzę że ktoś miał podobny problem do mnie w takim razie.

dla mnie jestes za gowniaty. mam 20 lat i idealny facet ma co najmniej 28/9. a moj ukochany jest 18lat starszy ode mnie.

Oo przynajmniej jedna mnie pocieszyła :) dzięki

Gość opowiedzdas
kciukiem, masz faceta starszego o 18 lat? ja pierdole za mi was... twoj facet to pedofil!!! kurwa ty szmato!! a ja mam 21 lat i od zawsze zadaje sie ze starszymi kobietami kochalem sie juz 2x z kobietmai ktore mialy ponad 30 lat bylem z kobieta ktora mial 28 lat a obecnie mam kobiete ktora ma 24 lat

Gość jak dla mnie to idealna
różnica, a mam 19 :) ale nawet jak mialam 17 czy 18 to za takimi w twoim wieku patrzylam :)

przyganiał kocioł garnkowi:classic_cool: taa mojemu kochanemu pedofilowi gotuje obiady i ceruje skarpetki a on wynosi smieci i robi najlepsze salatki pod słońcem:)

przyganiał kocioł garnkowi:classic_cool: taa mojemu kochanemu pedofilowi gotuje obiady i ceruje skarpetki a on wynosi smieci i robi najlepsze salatki pod słońcem:)

Hmmm... 23... to jakieś 6 latek więcej ode mnie... nie wiem czy dużo, ja uważam, ze w sam raz ! ;)

Gość pieniacz niesamowity
"K**wa jak miałem 18 lat to rówieśnice nie chciały ze mną kręcić bo byłem dla nich za młody,teraz mam 23 lata i dla lasek 17-19 jestem stary.No ja pie**ole!!!!!!!!! zaraz zwariuję.Są jeszcze normalne laski ?!" kurwa ja też znam ten ból 😭