Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnka Dosia

SMUTEK i BEZNADZIEJA.. to co teraz czuję

Polecane posty

Gość świnka Dosia

Wczoraj rozstałam się z chłopakiem ktorego bardzo kocham :( Chciałabym mu wybaczyć to co zrobił (spotykał się ze swoją byłą) ale on nawet się o to nie stara. Dopiero teraz widze jak mało dla niego znaczyłam... Olał mnie totalnie a ja się czuję wykorzystana, głupia, naiwna... :( Jutro mam poprawkę z przedmiotu z którego jestem zagrożona. Ale przez tą całą sytuację nie mogę się na niczym skupić. Myślę tylko o nim i nie mogę opanować łez. Zaliczenie tego przedmiotu jest dla mnie bardzo ważne. Nie mam pojęcia jak ja się tego wszystkiego nauczę skoro przytłacza mnie myśl że już nigdy go nie zobaczę :( :( Na domiar wszystkiego nie dogaduję się z moją przyjaciółką. Wszystko co powiem ona zaraz odbiera jako atak albo patrzy się na mnie jak na idiotkę jak powiem coś o czym jestem przekonana. Zawsze musi podkreślić jakie ja głupoty wygaduję i lepiej żebym się wogóle nie odzywała :( Moi rodzice się awanturują od paru dni, mama się do mnie nie odzywa, tylko dlatego że zwróciłam jej grzecznie uwagę. Niedawno musiałam wziąć tabletke Escapelle (72h po stosunku) bo mialam wpadke co mnie bardzo zestresowało. Teraz umieram z bólu ponieważ dostałam okres. Jeszcze nigdy tak nie przechodziłam miesiączki.. Nic mi się nie chce naprawdę... nawet więcej pisać w moim poście. Poprostu musiałam się komuś lub czemuś wygadać :(

Gość Bialetti
Wzięłaś tabletkę poronną i nabrałaś mądrości, że nie warto było iść ze swoim chłopakiem do łóżka, bo świadczyłaś mu tylko usługi (darmowe) sexualne. Jest ci teraz głupio bo czujesz się wykorzystana. Po co chodzisz z nim do łóżka?! Sexem go nie zatrzymasz. Sama to zobaczyłaś - on woli tamtą. Musisz olać go i zacząć myśleć o nauce. Co będzie to będzie. Jeśli z byłą się rozstali to znaczy, że nie mogli ze sobą wytrzymać. Pewnie i tak do ciebie wróci, ale zastanów się czy warto za nim tak latać?! On cię olewa. Przystopuj trochę. Bądź miła, alegancka i nie lataj z nim za często do łóka - bo nie warto. Co do matki, to ją rozumiem, każdy jest podenerwowany tą nową sytuacją w Polsce. Wybacz matce, bo ona się tylko boi i jest przerażona. Nie zwracaj jej żadnej uwagi, po prostu bądź lojalna dla matki, bo ona mysli ze i ty jeszcze chcesz jej dokuczyć. Zajmij się nauką, a będziesz szczęśliwa.

Gość ale się uśmiałammmmmmmm