Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvn656565656

Pomóżcie mi schudnąc!:(

Polecane posty

Gość tvn656565656

potrzebuje schudnac 10-13 kg.. jestem na skraju załamania ! jestem zeremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. wiem, która diete chciałabym stosowac!:( tylko brak mi motywacji!:(

Gość lololipop
nie jedz

Gość nauczycielka z powolania
diete bialkowa, ktora pozwoli Ci utrzymac jedrnosc skory nie spowoduje spadku w miesniach tylko w tluszczu i pozowli Ci czuc sie dobrze bez zawrotow glowy. Sekret.....eleminujesz wszystkie weglowodany, nawet owoce. I zajadasz sie warzywakami pod kazda postacia, mieskiem, rybami, jogurtami naturalnymi nawet serami . Tylko pozdbadz sie weglowodanow i oczywiscie te bialko to tez z umiarem...

Gość tvn656565656
ale ja już wiem, że bede stosowała kopenhaska, tylko brak mi motywacji ! juz robi sie ciepło, a ja nie chce kolejnego lata kryc sie pod jeansami! jestem załamana, wytrzymałam raz tylko 4 dni z przewidzianych 13 !:(

Gość M!
DZIEWCZYNO ! OGARNIJ SIE! nawet nie zaczynaj kopenhaskiej ! ona jest dla osob twardych ty nie dasz jej rady schudniesz na chwile skonczysz ja i rzucisz sie na zarcie Myslisz ze ja tak nie mialam ; ) przynajmniej zmądrzałam.. i obiecuje Ci ze po kopenhaskiej jeszcze przytyjesz bardziej niz schudlas .. Schudlam 10 kg na 1000 kcal w ciagu troche wiekszym niz miesiac .. ; ) i do teraz to trzymam .. zaczelam co tydzien zwiekszac kalorie o 100 i teraz jem 2200 i jestem szczesliwa : )

Gość nauczycielka z powolania
a co to ta dieta kopenhaska? to bez sensu jesli ta dieta wymaga od ciebie jedzenia 2 jajek dziennie i kromki chleba, czlowiek nie rybka ze zje dwa kesiki i git. Musisz czucze cos zjadlas, poza tym jak zaczniesz robisz duze przerwy w posiklach to tez nie dobrze bo bedziesz spowalaniac swoj metabolizm i chocbys jadla minimalnie nie schudniesz a wrecz przeciwnie przytyjesz. Musisz ten metabolizm ruszyc!

Po 1. Sama dieta NIC ci nie da! Musisz cwiczyć, najlepsze byłoby bieganie, albo cwidzenia aerobiczne (poszukaj w necie na pewno duzo znajdziesz) Jak np. wstydzisz się biegać bo jestes gruba, to rób to np. wczesnym rankiem, 6-7 rano. Biegać możesz wszędzie więc od tego wymówek nie szukaj. Po 2. MOTYWACJA - bez niej nic nie osiągniesz. Tak jak mówisz, nie jesteś wytrwała, a to znaczy że tak naprawdę nie chcesz schudnąć. Chcieć=móc, jeśli naprawdę będziesz tego chciała, to weźmiesz się za siebie. Po 3. SYSTEMATYCZNOŚĆ. Nic ci nie da, że będziesz cwiczyła, jeśli porobisz to miesiąc czy dwa, potem wrócisz do punktu wyjścia Z doświadczenia wiem, że najtrudniej jest zacząć, a potem przetrwać 1-2 miesiące. Potem wejdzie ci to w tryb życia, zacznież zauważać efekty i motywacja sama wzrośnie! Sam długo zbierałem się żeby zacząć ćwiczyć. Najpierw były wymówki, że nie stać mnie na siłownie, nie mam czasu, to nic nie da itd. Kiedy naprawdę zacząłem CHCIEĆ, to wszystkie wymówki były nic nie warte, poszedłem w wakacje do pracy, zarobiłem na sprzęt, to czego nie miałem sam jakoś skombinowałem. Teraz ćwicze od roku z przerwami. Najtrodniej jest zacząć. A jak będziesz cwiczyła, to myślę, że dieta nie będzie potrzebna, oczywiscie na poczatku musisz sie troche ograniczyc jesli pochlaniasz jedzenie jak smok. I dobra rada: jedz częściej ale mniejsze porcje.

Gość tvn656565656
dziekuje;)) chce własnie i cwiczyc i stosowac diete.