Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunnyfunny

GDZIE KUPIE KROLIKA W BYDGOSZCZY?

Polecane posty

Gość bunnyfunny

W fordonie albo są zoologiczne bez zwierzat albo nie ma baranków;/

Gość bunnyfunny
nie chce biedaczka meczyc pocztą

Gość w Fordonie
Jest sklep na bajce ale dawno tam nie bylam, Jak tam nie bedzie jedz do galerii pomorskiej

Gość bunnyfunny
bylam na bajce kilka lat temu ale jakos nie moge sobie przypomiec ze tam mieli królki, a w galerii niby zdrowe ale caly czas sie drapia jakby miały wszy... no i jeszcze 30 min autobusem musialabym go meczyc...

Gość na targu hehehe

Gość w Fordonie
wiesz, 30 min autobusem to nie tragedia. A ja sama kupowalam krolika na Bajce, teraz ten sklep jest tam gdzie byla ksiegarnia (po drugiej stronie budynku), jest wiekszy i maja wiecej zwierzat. I jest jeszcze dobry duzy sklep na 3 maja kolo hotelu City

Gość bunnyfunny
wiem ze to nie tragedia ale zawsze stresujące dla królika, dzieki za odp przejade sie kiedys na bajke napewno mają tam baranki?

Gość w Fordonie
No nie wiem czy maja, roznie to bywa, w koncu krolikow nie kupuje sie w hurtowni. A czy ja wiem czy taki stres, zapakuj mu marchewke do kartonika i nawet nie zauwazy. A jak chcesz zeby bylo szybciej to popros kogos zeby Cie zawiozl. Ja mysle ze dla tych krolikow wiekszym stresem jest jak ciagle chodzi wokolo nich pelno ludzi ktorzy krzycza i probuja ich dotykac

Gość bunnyfunny
MOZE MASZ racje... slyszlaam tez opinie ze w galeri sa chore albo moga byc chore nie pamietam, slyszeliscie cos na ten temat? zal mi tych krolikow w aligatorze jak jedenj na drugim siedzi i piją ta brudna wode..;/

Gość w Fordonie
No tam faktycznie jest troche kicha, tym bardziej ze sa przy wejsciu. Ale moja kolezanka kupiła tam swinke morska i nie byla chora, zreszta na dobra sprawe wszedzie mozna trafic zarowno na chorego jak i na zdrowego, nie wiem czemu akurat tam mialaby byc jakas plaga. Najbardziej to mi tam zal tej papugi duzej, juz dobre kilka lat siedzi zzamknieta na wystawie. Ale jak mowie, jest jeszcze sklep na 3 maja, tam jest cicho i przyjemnie, tez kiedys tam kupilam krolika i cieszyl sie dlugim zywotem

Gość bunnyfunny
a na 3 maja ceny są takie kosmiczne jak w galeri?

Gość nad wisla jest
nad wisla jest jeszcze sklep zoologiczny , maja tam zwierzatka ale szczerze mowiac, to nie wiem czy maja kroliki. bede tam moze jutro, to zobacze i dam znac

Gość bunnyfunny
nad wisla czyli tam w bloku na dole u takiego starszego pana? byłam tam dzisiaj i miał dwa ale nie barany i mowil ze barankow nie sprowadza bo są za drogie :(

Witam. Mam na sprzedaz 3 małe króliczki - miniaturki. jezeli ktos zainteresowany prosze o kontakt na @ - maruda272@wp.pl Karolina