Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

autoplagiat

Polecane posty

Ktos wie jak jest z autoplagiatem? Słyszałam ze np. pisząc magistra można zaczerpnąc 30% ze swojego licencjata. Ale czy chodzi o 30% zerżniete żywcem? Czy jeśli sie przerobi tak ze program antyplagiatowy nie wyłapaie to można "zerżnąc" ile sie chce?

mój znajomy pisał dwa lata temu magistra a teraz na drugim kierunku robi licencjata i on z tego co się orientuje jeden rozdział wziął w całości. A jesli przerobisz ta pracę to chyba mozna tyle ile wlezie :P

Gość autoplllagiatt
z nim to jest tak , że można zawrzeć 30%pracy ale nie możesz przepisać żywcem tego, tylko użyć tego w cytatach, wiem że głupie to jest bo to niby nasza praca..ale tak mi powiedział promotor:(

Gość program antyplagiatowy
o co biega??

każdą prace przepuszczająprzez program antyplagiatowy, ale nie wiem dokądnie jak działa, czy wyłapuje powtarzające sie zdania czy aż wyrażenia

nie no pewnie,że nie ma co liczyć... to dopytaj swojego promotora jak to jest będziesz miała pewność

ale oni spr czy nie spisane z neta, czy książki też biorą pod uwagę?? jak kilka zdań napisze słowo w słowo z książki, a nie zrobię " " to też spr??

mi promotorka mówiła,że jak się tam przepisze ze 2-3zdania to nie powinno wykryć a co do netu to przerabiam to jeszcze na własny tekst bo nie wiesz czy autor spisał to z jakieś książki czy nie więc też bym tu nie ryzykowała

Artefakt - a na jakiej uczelni studiujesz? tak z ciekawosci?

pusta blondi ma już licencjat? oto przykład jak wyższe wykształcenie schodzi na psy i każdy może je zdobyć... :o inteligencji już nie ma :( 🖐️