Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpychadło

odpycham go, choć nie chcę...

Polecane posty

Gość odpychadło

Marzę o spotkaniu z nim, a gdy się odzywa, odpycham go i odrzucam różne propozycje... To chyba jakieś zaburzenie... Strasznie utrudnia mi życie i wpędza w obłęd. Czy ktokolwiek z Was też to ma? :(

Gość odpychadło
... chodzi mi o faceta. :O

Gość bukowa
tak, jesteś tzw borderline (wpisz w internecie); w zależności od stopnia zaawansowania w jakim jesteś w tym zaburzeniu, taki masz szanse, zeby ci pomoc; polecam skontaktowanie sie z lekarzem, który udzieli ci fachowej porady; jesli ci sie nie chce isc/ nie możesz, to na razie moge ci poradzic, ze musisz sie PRZEMÓC, bo w twojej podświadomości tworza sie urojenia, ktore mowia ci, ze np. nie jestes warta, popsujesz jego zycie, to sen itp.

Gość odpychadło
czy terapia w przypadku borderline pomaga? da się z tego zupełnie wyjść? mam tak, odkąd pamiętam... udawanie, że nie zależy mi na ludziach, a potem stany depresyjne...

Gość odpychadło
wierze w Boga, kocham go ciągle o nim myślę a gdy on coś i mówi chowam się od kołdrę lub do budy mojego psa....

Gość odpychadło
nawet jak pies podchodzi to uciekam kiedyś noge skręciłam na schodach tak wiałam...

Gość odpychadło
BOSKI podszyw. przezabawne.

Gość bukowa
w duzym stopniu to zalezy od ciebie tak na prawde... bo jesli gleboko w tym siedzisz i nawet nie masz checi walczyc -to nie istnieja takie leki, co by ci pomogly :( jednak jesli juz dostrzeglas ze cos jest nie tak -to poczatek nowej drogi :) ja w ramach swojej terapii (tak, tez to mam, chyba :p) zaczelam robic rzeczy bez zastanawiania sie, zeby sie wlasnie przemoc. np nagle pod wplywem emocji chcialam sie z Nim spotkac...

Gość bukowa
... no i tak zrobilam :)

Gość blackkk dressss
No ja też tak mialam;) najpierw się broniłam;) a potem w przypływie emocji❤️ :D chciałam się umówic...no, ale ... sami wiecie:D nie było go...bo był zazdrosny o kaffe:D