Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha2010

Kiedy będę mieć orgazm?!

Polecane posty

Gość mucha2010

Bardzo proszę Was, drogie forumowiczki, o parę słów rady. Od niedawna (parę miesięcy) współżyję z moim chłopakiem. Jest to mój pierwszy partner. Wiem, że kobieta z fizyczno-fizjologicznej strony nie może od pierwszego razu odczuwać wielkiej przyjemności z seksu. My nie kochamy się zbyt często (mw raz na tydzień), nie mam orgazmu, prawie nie czuje go w sobie, chociaż seks z nim, bliskość sprawia mi wiele przyjemności. Stąd moje pytanie do Was - po jakim mniej więcej czasie od pierwszego razu miałyście orgazm? No i drugie - czy otwarcie powiedzieć o tym mojemu mężczyźnie? Bardzo go kocham, jest wrażliwym facetem, ale z drugiej strony planujemy razem życie a seks jest ważnym jego elementem i kiedyś sobie postanowiłam że o seksie będę z nim wprost rozmawiać, jednak boję się, że może mu być trochę smutno.

Gość ona_niewiadomaa
Jak byłam z moim ex nie miałam żadnego orgazmu. Z moim teraźniejszym chłopakiem kochamy się często, ale też nie tak od razu miałam orgazm. Dopiero po jakis dwóch miesiącach. Ale było cudownie;) Porozmawiaj z nim o tym, że chciałabyś przetestować nowe pozycje by zwiększyć przyjemność. Jemu pewnie spodoba się taki pomysł;) Powodzenia!:)

Gość Ja pierwszy orgazm
miałam po około pół roku od rozpoczęcia współżycia z moim obecnym... Przez ten cały czas on wiedział, że nie mam orgazmu, więc oboje staraliśmy się zeby to zmienić :) różne pozycje, urozmaicenia, aż trafiliśmy w 10 :P Powiedz mu o tym otwarcie, bo jeśli nie będzie wiedział, że musicie coś zmienić, to tego nie zrobi Masz rację, że seks jest bardzo ważny w związku, tym bardziej powinniście o ty rozmawiać

Gość mucha2010
a jaką pozycję proponowałybyście? bo niestety często się zdarza, że mój kochany wyjdzie ze mnie;) znaczy nie wchodzi zbyt głęboko i przy gwałtownym ruchu wyjdzie ze mnie:)

Gość emrum ona
jak sama posmyrasz fasolke

Gość
Musisz mu o tym powiedzieć.Ja miałam podobnie,też nie miałam orgazmu i wtedy razem zaczęliśmy nad tym pracować,potrwało to około roku,ale się opłacało,teraz za każdym razem orgazm murowany :)

Gość Może na łyżeczki?
Ja tak lubię, a to że przy gwałtowniejszym ruchu wyjdzie zdarzyć się może przy każdej pozycji ;)

Gość kasztelann
rozgrzewanie łechtaczki wypróbuj ! warto www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html

Gość Ech ech ech
A ja nigdy nie mialam orgazmu, czy to z malym czlonkiem, czy z duzym, rozne pozycje, lubrykanty, oral przed seksem... Nic nie dziala. :( Chyba juz tak mam, okropne.