Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzenkaPodlasie

Wpadka z kochaniem, co dalej? Jestem szcześliwą żoną......

Polecane posty

Gość MarzenkaPodlasie

chociaż brakowało mi czasami urozmaicenia. Poznałam jego i od ponad roku to się spotykaliśmy, niezobowiązująco ale przyszła wpadka. W głowie mi się to nie mieści, ale co dalej? Z mężem chciała bym być i kocham go. Nic na razie nie wiem, jak sobie poradzić z tym?

Gość a mi się nie mieści w głowie
jak kobieta może się szmacic i dziwić się efektów tego

Zastanawiam się, skąd sie biorą takie kobiety, co przyprawiają mężusiowi rogi i nie mają żadnych wyrzutów sumienia ? :O

Gość karoolek...................x
kochaj sie z mezem , bedzie na niego

Gość MACIEK_WACEK_PLACEK
WYPRZYJ SIE W OCZY, jak cie nie zlapal na doopie to powiedz ze to nie tak jest,, ajak cie juz zlapal, to juz samo sie potoczy, powiedz mu oczwiscie jak umiesz mi wybaczyc wybacz , a jak nie to powiedz odejde mimo ze tak nie chce zrobic, mnie kiedys zlapal moj ex facet , wrocil z delagaci o 5 rano a ja w lozku z facetem, ok, facet wyszedl spokojnie, ale moj ex powiedzial mu ma sie wynosic, i tak zrobil,ale latal za mna potem bardzo ,ale ja juz nie chcial, bo wiedzialam ze bedzie sie na mnie mscil,nie zalezalo mi na nim,,, zrobisz jak ci sie ulozy...

Gość dyzio....
jak kochasz męża to poco się łajdaczysz......:))

każda mężatka sie puszcza, lub zacznie sie puszczać... chyba , że jest tak obleśna, że nikt jej nie zechce :-o życie :classic_cool:

Gość dyzio....
nigdy nie zrozumię jak można mówić że się kogoś kocha , kogo się zdradza........

Gość a ja mam takkei pytaniee
skad sie takie ku rwy na swiecie biorą, nie dość że jeba na ladacznica to jeszcze sie ruchać nie potrafi

Gość beble
szczęsliwa żona :D:D dobre dobre, jak można być szczęsliwą żoną i mieć kogoś na boku , chyba że dla ciebie to własnie jest to szczęscie, ale wtedy powinnas napisać , szczęsliwa kochanka:D

Gość kazda zona to kurrrrrrrrrwa
tyle w temacie

Gość Anala
Nie jesteś szczęśliwa, ani nie kochasz męża. Inaczej byś go nie zdradziła. Nie chce mi się wierzyć, że dla urozmaicenia. Bo w dzisiejszych czasach jest tyle rzeczy/ zabawek dzięki którym można urozmaicić życie sexualne i nie potrzeba do tego kochanka tylko mąż.