Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliaaa111

konsekwencje odstawienia lekarstw??

Polecane posty

witam!! obecnie mam 20 lat a od ok 6 choruje na chorobe refluksowa żoładka przeplatająca sie z czestymi niezytami. nigdy nie traktowałam poważnie swojej dolegliwości na którą choruje, była ona dla mnie błahostką. od połtora roku odstawiłam leki mimo pogarszającego sie stanu, nie trzymałam diety, dodam że od roku choruje na bulimie. wymioty siegały nawet do 10 razy dziennie. obecnie mój stan zdrowia jest zły. ciagle zle samopoczucie nie pozwala prowadzic mi normalego trybu zycia. od kilku miesiecy jestem senna, wykonczona fizycznie, dopadaja mnie bóle głowy wymioty(nie związane z bulimią) jestem cały czas rozpalona czuje jakbym miała z 38 stopni ale jak mierze to termometr wzkazuje osłabienie, czesto mam zawroty główy. na moim języku pojawiły sie krwiste rany i ma on kolor zółty, a na środku zaczyna pojawiac sie czarna plama która z dna na dzien zaczyna byc coraz bardziej widoczna. zastanawiam sie wiec co mi jest...czasem myśle że przez bulimie i nieleczona chorobe w moim organizmie rozwija sie nowotwór.. a co wy o tym myslicie?? prosze tylko o mądre odpowiedzi bo to dla mnie ważne...z góry dziekuje

co my myślimy ? no że jesteś chora i to nie tylko na żołądek i bulimie ale i na głowę jak chcesz w miarę normalnie idź do lekarza

ale mniejsza z tym. myśliscie że moge byc chora na cos powaznego ? boje sie pojsc jeszcze do lekarza nie chce usłyszec ze mam nowotwór..

Gość dddaaaadddddd
NIe masz nowotworu ale jesteś na bardzo dobrej drodze do niego. To po pierwsze. Po drugie rada o psychiatrze jest bardzo dobra...powinnaś zacząć terapię. Zółty język też nie jest dobrym syndromem

Gość to język jest żółty czy nalot
na języku?