Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to rozegraccc

Rozmawiam z nim na gg jako inna dziewczyna.

Polecane posty

Gość milkmilk
w ogóle czy to twój mąż, że musisz to ciągnąć i zbierać dowody zdrady? nie szkoda ci czasu? ja to w ogóle bym już się do niego nie odezwała po tym, co ty przeczytałaś, ani z jednego ani z drugiego konta.

Gość ja to rozegraccc
Dopiero co skonczylismy ze soba rozmawiac na gg.W trakcie rizmowy z owa nowa zdobycza.Zadzwonilam do niego ok 22.Pytam sie co robi.a on ze jest zmeczony po pracy ze zaraz idzie spac, zrobis obie kanapki i wykapie i i spac.Po poludniu gdzies byl z kolega poprosil go o pomoc.OK. Najlepsze jest to ze pisze ze bardzo fajnie mu sie ze mna rozmawia i bardzo mnie polubil.Ze nie pamieta kiedy z dziewcztyna mu sie tak fajnie rozmawialo. Szkoda tylko ze tak fajnie rozmawia mu sie z jego prawdziwa dziewczyna.Ktora podszyla sie za kogos innego. Nie rozumiem nic z tego.Powiedziaalm mu jutro ze ide po pracy na spotkanie z kolezank i nie bedze mnie na gg.A on ze w piatek idzie na piwko z kolega do pubu.

Gość ja to rozegraccc
coraz bardziej nakreca sie na ole.

Gość jdgdjfkdhdf
00:36 [zgłoś do usunięcia] ja to rozegraccc jest ok.Napalil sie na madzie.Nawet chce sie spotkac.Bo szuka na stale dziewczyny. 23:18 [zgłoś do usunięcia] ja to rozegraccc coraz bardziej nakreca sie na ole. TO JUŻ NIE WIEM, OLA CZY MADZIA?????? A MOŻE ZWYKŁA PROWOKACJA?????

Gość Alicja_Krainy_Czarów
Może jak wam się tak dobrze ze sobą gada to spotkaj się z nim i jakoś się pojednajcie, pogódźcie?

Gość :/
bez sensu ten post wyżej... :/ przecież on z niej kpi poprostu!

Gość dfgbhjk
Moj tez tak pisal z inna (ze mna bo sie podszylam) ale wybaczylam mu...

Gość z całym szacunkiem...
ja ponawiam pytanie z wczoraj, czy Ty piszesz ciagle z tego samego komputera?? Bo jesli sprawdził IP to wez sie nie łudz, bo on sobie jaja robi z Ciebie tak jak Ty z Niego...

Gość ja to rozegraccc
Ja pisze z komputera u siebie a on u siebie w domu. A ja mogly sie dowiedziec ze to jestem ja.On ma 26 lat a ja 25.

Gość jestes ola czy madzią
bo to sie kupy nie trzyma ,a co do gg to nie wiedzialas ze pokazuje ip?kupy sie twoja opowiesc nie trzyma

Gość ja to rozegraccc
Jestem niby ola. A w jaki sposob mozna sprawdzic IP komputera.

IP komputera jest zawsze z tyłu napisany na tabliczce znamionowej :)

Gość ja to rozegraccc
tzn. gdzie?

Gość haaaaa haaaaa haaaaa haa
spokojnie, już widzę jak on sprawdza IP... laska, on myśli, że podłapał nową naiwną... i tyle!

Gość juniii
ja tak kiedys z moim zrobilam, umow sie z nim i sie spotkaj. Ja wypalilam mu i przyznalam sie ze to ja zrobilam awanture a on sie wszystkiego wyparl, ze wiedzial ze to bylam ja. Podszywajac sie za jego byla umowilam sie z nim, gdy do niego zadzwonilam jako ja i chcialam sie umowic mowil ze nie ma czasu (bo sie ze mna jako ex umowil) i wtedy wypalilam ze to bylam ja itd, potem zalowalam ze nie poszlam na to spotkanie dalabym mu tylko w morde

Gość ja to rozegraccc
i co rozstaliscie sie.,Nie ma opcji zeby sprawdzic moje ip.Bo odkad gada z olka byl u mnie tylko raz i to na chwilke.

Gość ja to rozegraccc

Gość jhedauidsajf
Jak koleś nie wie, ze mozna porównać IPki kompów, to znaczy, ze półgłówek jest. Ja bym nie załowała. Choć Ty tez inteligencją nie grzeszysz. ps. zacznij używać znaków zapytania. Ciężko się Ciebie czyta.

Boże, dorosły chłop a jak dziecko, serio :D Się daje podejść :D Faceci nie mają instynktu :D Dzisiaj też jesteście na gadu umówieni?

Gość oczywiście umów się i spotkaj
jego mina - bezcenne, zapewniam :D no i rzuć gnoja oczywiście.

Gość Przecież to lipa
Babka ma fantazję i tyle.....

Gość ja to rozegraccc
Gadam teraz z nim na gg jako ola.Mial dzis do mnie przyjsc na noc ale zadzwonil i powidezial ze zle sie czuje.I ze caly weekend spedzimy razem.dzis byl u mnie popoludniu tak ok 17 i poszedl o 19.Bo niby dostal telefon ze cos musi pomoc ojcu Mial przyjsc ok.20-21 ale dzwoni i przeprasza zle sie czuje.I dzie spac.A gada z ola na gg.

Gość wsd xwsbsaih
aja rozegrałabym to inaczej. Umów się z nim jako ta panna z gg w jakimś publicznym ogólnodostępnym miejscu gdzieś w knajpce na piwie. Ty jako ty powiedz mu ze akurat wtedy będziesz bardzo zajęta bo umówiłaś się z kumpela i farbujecie włosy czy coś.(tak żeby miał pewność ze nie będziesz chodziła nigdzie po mieście) I idź na spotkanie. Z tym ze podejdź do niego i powiedz o jak fajnie ze się przypadkowo spotkaliście. Powiedz mu ze kumplea jednak nie mogła a ty wyskoczyłaś na miasto i zapytaj co on tam robi. I zobaczysz jego reakcje.Zaproponuj mu ze jak się juz widzicie przez przypadek to moze się czegoś napijecie.Jak zacznie sciemniac w strachu ze zaraz przyjdzie owa dziewczyna z gg to bedziesz miala sprawę jasną. Spokojnie usiądż porozmawiaj z nim i wyjasnij ze nie chcesz sie z nim już więcej widywac. Nie mów mu ze z Toba pisał itd bo pomysli ze jestes jakas pscyhopatka labo wariatka a tak zakonczysz co co i tak nie mialo by sensu a wyjdziesz z twarza