Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoztego

Każda kobieta mnie pragnie ://

Polecane posty

Gość icoztego

Nie chcę zaczynac kolejnej dyskusji pt czy wielkosc penisa ma znaczenie. Ma. Kazda kobieta z ktora bylem mowila o tym otwarcie. Ale wkurza mnie wasza hipokryzja drogie panie. Z jednej strony marzycie o wielkiej pale a z drugiej jak przychodzi co do czego to zalujecie ze nie jest mniejszy. Moj penis ma we wzwodzie 23-24 cm i jest bardzo gruby. I nie pisze tego po to zeby sie przechwalac. Uwazam ze to duzy problem. Wiesci szybko sie rozchodzą, koleżanki plotkują i prawie każda chce ze mną spróbować. a mi NIGDY nie udalo sie uprawiac seksu ktory bylby dla mnie satysfakcjonujacy, bo zawsze konczy sie na tym, ze albo wkladam go tylko do polowy albo przerywamy po paru minutach bo ona nie wytrzymuje z bolu. I szlag mnie trafia jak czytam te wszystkie wasze westchnienia jak to super jak facet ma kawał mięsa międyz nogami. Po co fantazjować skoro potem nie jesteście w stanie nic z tym zrobić???!

Gość Olka11305
heheeheh ja pierdole nie mogę ze śmiechu... 23-24.....CHYBA W SNACH....HAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość było do przewidzenia..
ze zaraz utoniesz w morzu kpin:) ale ja wiem co czujesz. tez mialem podobny problem i czesto konczylo sie klapa ale dzis z perspektywy czasu tesknie za tym. mam juz troche lat na karku i choc penis zachowal swoje rozmiary to co mi po tym skoro odmawia juz posluszenstwa... ciesz sie poki mozesz, chetne na pewno sie znajdą..

Gość Olka11305
A śmieję się bo jeden z moich wielu partnerów miał pałę 20 cm i, żeby ją postawić do pionu, musiałam 1 h obrabiać ją ustami. I raz w trakcie obciągania tak się podniecił, że szczelił mi w paszczu i przy okazji wybił 2 zęby.

Gość Olka11305
hahahha kazy widzi tepaku ze to podszyw

Gość do dziadka
rada prosta - lyknij sobie jakis dopalacz i znowu zadziala

Gość ależ wy jesteście dziecinne
moze mierzyl sobie od jaj i wyszlo "z naddatkiem". pewnie ma gora 20-21 cm

Gość tu dziadek
wiem ze są wspomagacze ale taki wstyd to nie na moje lata. nie dosc ze trzeba panią w aptece prosic o wiadomo co to potem jeszcze łykać przed stosunkiem.. jakoś nie czułbym sie z tym swojo.

Gość oj dziadek dziadek
a bo to jedne proszki sa na rynku. w aptece mozna poprosic vizarsin, nikt nie bedzie wiedzial na co to, kolor tez ma neutralny wiec nawet nie bedzie widac co łykasz. seksem trzeba sie cieszyc dopoki starcza życia!

Gość marze o takim!!
olka11305 co ty wygadujesz??? wlasnie powyzej 20 cm sa najlepsze!!

Gość na co to komu
Ja nigdy nie przepadalam ze duzymi penisami. Najlepiej sprawdzaja sie takie srednio-małe za to ruchliwe:)

Gość ja mam ok 17 cm
ja mam około 17 cm i większość panien mówiła mi że jak sunąłem od tyłu czy w "nogi na pagony" to bolało bo za głęboko...