Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markizzella

W którym dniu mogła wystąpić owulacja??? Dla znających NPR i wykresy

Polecane posty

Witam, Zacznę od faktu że mam PCOS i całe życie nieregularne cykle38-42dniowe-bezowulacyjne. Spadek wagi spowodował u mnie że cykle nabrały normalności, tzn. ostatnie 2 29-30 dniowe.Zauważalne sygnały płodności 1w 16-17d.c. Ostatni cykl rozpoczął się 12.03.2010. Pytanie do osób znającuch się na programie FF. Patrząc na wykres http://www.fertilityfriend.com/home/2d296f powiedzcie mi kiedy ja miałam owulację? I jak to w ogóle możliwe było. . Możliwe że owulacja się nieco opóźniła pomimo objawów i doszło do zapłodnienia 20dc? Czy możliwe że nastąpiło to jeszcze w późniejszym czasie? 10d.c stosowaliśmy zabezpieczenie. Testy ciążowe: 1 -robiony po południu zupełnie 1 kreska, następny dawał mało czytelne wyniki, bo druga kreska była ledwo co widoczna, 3 test robiony do południa dał pewny wynik II kresek. Chcę określić co i kiedy bo być może nakreśli mi to możliwą płeć dziecka. Dzięki pozdrawiam

A nie chcesz sobie kupic testow owulacyjnych? Sa rozne i tym bardziej pomagaja jak ktos ma nieregularne, ja znam swoj cykl ale i tak dla pewnosci i potwierdzenia kupuje drugi miesiac :)

Och zamierzałam kupić bo świetnie pomagają, ale niestety nie zdąrzyłam ;) już za późno na nie skoro najprawdopodobniej jestem w ciązy. 40d.c i testy potwierdzają ciąże. Ale chodzi mi o owulację. bo coś na wykresie nie widać dokładnie