Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrgfvcfghfhtghg

pytania o ubrania do kobiet

Polecane posty

Gość rrgfvcfghfhtghg

ile macie par spodni ? czy zalozycie dwa dni pod rzad te sama bluzke/ sweter ?? niekoniecznie jakas cienka, letnia, w upal bo to raczej nie chyba...

Gość rrgfvcfghfhtghg
a jak wygladaja obie liczby spodni? :P niekoniecznie pasujacy rozmiar, niemodne, zmienil sie gust czy jaki powod ze nie chodzisz we wszystkich ?

Gość dokładnie nie wiem
tak po prostu nie wiem, ale dużo...

Gość toc to jaaaaaaaaaaa
12 par

raczej nie...nie umiem tego wytłumaczyć, ale tych w których nie chodzę mam chyba wiecej nzi tych w których chodze.zreszta nienawidze spodni,na codzien nosze sukienki i spódnice

z ciekawosci przeliczylam bo nigdy tego nie robię i mam 32 pary spodni. masarka szczegolnie jak sobie uswiadomilam ze chodzę moze w 4 parach tak wlasciwie. a co do bluzek to raczej codziennie zmieniam. ew czasem 2 dni pod rząd jak to jest jakis sweterek na wierzch, czy tego typu

Gość jhfjmghnggbvghjgfhjmg
spodni par ok 30stu tak mysle, ale chodze tylko spodniach. 2 razy raczej tej samej bluzki nie zaloze (czasami mi sie zdarza, ale zadko). Natomiast spodnie to na spokojnie moge kilka razy zalozyc. Sweter 2-3 razy, dopiero piore. dlatego tez generalnie ubrania mam bardzo dlugo, i predzej mi sie znudza niz zniszcza :) (dodatkowo jeszcze nigdy ich nie wiruje po praniu)

Gość ok. 50 par spodni. ze 30
za duze, za male. 10 za ceiplych na teraz lezy w szafie, z pozostalych 5 par jest elegancxkich, reszte nosze, tak 2,3, max 4 dni, zalezy

Gość Wolvfram
szkoda, że kobiety są odstawione w sukienki lub spódnice tylko w niedzielę do kościoła i z okazji dnia Święta Zmarłych jest pokaz mody a w tygodniu wyglądają jak babo-chłopy w portkach lub jak kloszardki, które ze śmietnika wyszły :(