Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna ***

musze list do szefa wyslac i sie stresuje- sprawdzi ktos?

Polecane posty

Gość mala czarna ***

ucze sie angielskiego ale wiem ze wciaz robie bledy..wiec pls, sprawdzcie I'm afraid that this week it will be hard for me to get to the office, because my daughter is sick. And even working at home when she's around is a problem. If she only get better I'll come.

Gość smierdzacy klocek
pracujesz w biurze i dalej masz problem z angielskim? And even working FROM home when she's around is a problem. If ONLY SHE getS better I'll come IN.

Gość smierdzacy klocek
sorki, to 'if only' jest tutaj nie na miejscu - napisz 'once she gets better(...)"

Gość mala czarna ***
dopiero zaczelam prace i nie mieszkam w UK czy IRL tylko w nieanglojezycznym kraju a moj szef to Niemiec.. Dzieki wielkie za pomoc :)

Dear Sir (lub imie szefa), As my daughter is ill, I'm afraid it will be difficult for me to get in the office this week. Also, working from home with her around, will be a problem. I will return to work as soon as she'll get better. Yours trully, mala czarna

Gość dkkdkdkdk
"as soon as she'll " po as soon as WILL?????? Rany, czemu do pomocy rwą się zawsze osoby które niewiele same umieją

no widzisz, ja chociaz proboje i bez krytykowania innych ... bo jakos mi nie pasowalo I will return to work as soon as she gets better. No ale jesli juz musisz koniecznie poprawiac, to pochwal sie, moze ci ulzy :p

Gość xxxa ja bym napisala tak xxx
Dear Sir/imie I am very sorry, but my daughter is currently ill, therefore I will not be able to get to the office this week. Moreover, working from home can prove difficult with her around. As soon as she gets better, I will be back. Appologies for any inconvenience caused. Yours sincerely/best regards mala czarna

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaraz bedziesz dostawala coraz to bardziej zaawansowane porady Skoro autorka sama napisala ze jeszcze sie uczy i popelnia bledy to chyba idiotycznie by wygladala gdyby nagle napisala taka zaawansowana angielczyzna prawda??

dobrze, ale ma szanse dowiedzieć się jak powinien wyglądać taki list. Czyli ciągle się uczy prawda?