Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliwie_zdradzana

Zdrada i rozwód po 30-tce

Polecane posty

Gość obrzydliwie_zdradzana

Czy z powodu rozdrady warto się rozwieść? Mam dwoje dzieci, a jak potem nikogo nie spotkam? Nie chce być sama...

Gość a myje sie chociaz po tych
panienkach z bordello?czy wlazi na ciebie taki nieumyty po nich?

Gość po co rozwód
Wcale się nie musisz rozwodzić, bo po co, przecież są dzieci i rodzina, to też jest najważniejsze Jedynie zrezygnuj z seksu z takim zarażonym mężem, bo on już jest zarażony wszystkimi świństwami i wymagaj od niego aby mył ręce przed zabawa z dziećmi aby ich przypadkowo nie zaraził jakimiś grzybami czy brodawkami. Nie bój się braku seksu dla siebie, znajdziesz sobie rozwiązanie inne na te sprawy, tak robi wiele kobiet z konieczności. I nie miej wyrzutów sumienia wobec swego zdradzającego męża, jemu seksu nie zabraknie a ty nie musisz w tym uczestniczyć i ginąć, odetnij się emocjonalnie od niego a nie będziesz cierpieć z powodu jego zdrad.

Gość gość
Powiem tylko, że przed utratą majątku przy rozwodzie uratowała mnie kancelaria https://grzybkowskiguzek.pl. Nie sądzę, żebyś w poznaniu lepszych adwokatów rozwodowych znalazł. Wszystkie wskazówki adwokata się u mnie sprawdziły w 100%. Wróciłbym do nich od razu, gdybym coś podobnego miał znowu. Radzę przy rozwodzie jednak nie żałować na prawnika, bo mężczyzna w sądzie rodzinnym to jest gorzej teraz niż śmieć. Mówię szczerze.

Gość gość
Mój K. Tez ma żonę mocno po 30stce i dziecko. I nie zostawi ich, wtedy nie mialby kogo zdradzac a to takie podniecajace.

Gość gość
Ja bym chyba juz nie potrafiła z mężem, który mnie zdradził żyć... jeszcze może mały flirt bym wybaczyła, taką chwilową fascynację bez sexy,ale zdradę typową już nie...za bardzo siebie szanuje