Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Wiesz, czasem emocje ponoszą i wtedy jazda bez trzymanki po wszystkich dziurach... :D:P

Regulowana zależnie od warunków terenowych, podatności, zalesienia itp. :D:P

Pieter, byle paliwa wystarczyło jak najdłużej :D Mariusz, jeżeli Cię to pocieszy to: W niedzielę gniję od 5:30 do 17:30, później normalnie - od poniedziałku do piątku do 15, a w sobotę powtórka z niedzieli. I kto ma bardziej przejebane? Rzygam na samą myśl i prowadzę kampanię przeciwko pracy w weekendy. Zwłaszcza, że pieniądze, które mi za nie płacą są arcy śmieszne.

Olu, bez obaw. Będzie ekonomicznie :D:P To ja napiszę, żeby pogłębić Waszą euforię pracowniczą, że jestem o 12 godzin przed dwutygodniowym urlopem :P:P:P

No to zajefajnie - oszczędność, ekologia... to sprawy, które sobie cenię :D Do drugiej kwestii ustosunkuję się następująco: ... :P

Mariusz, o tym pisaliśmy z Olą w wątku wojskowym. Czasami jest to otwarta przestrzeń, step prawdziwy. Czasem ściółka, a czasem bór nieprzebyty, dżungla :D:P I różne działania operacyjne się stosuje :D Przypomniał mi się pewien wulgarny dowcip jak uprawiać seks z bardzo otyłą partnerką. Stajesz z tyłu, dajesz mocnego klapsa i na trzeciej fali wchodzisz... :P

Znam gorsze :) Tak więc działanie mocno związane jest z terenem :)

To w LWP dawali żołnierzom, żeby nie marnowali materiału genetycznego :D

Gość Szaroperłowa
Witam, baardzo senna dzisiaj, tak, że nie będzie ze mnie pożytku. Przeczytałam całość, ale słabo reaguję. Znów mi się zdarzyło przysnąć przed TV, niestety. Moja zmora..

Ooo, Basia wstała. Dżem dobry :D Olu, nie byłem w LWP, to mnie ominęło BROMbranie :P

Gość Szaroperłowa
Olu, cieszę się, że już lepiej. Jeśli potrafię znaleźć, obejrzę sobie telefon Mariusza w necie. Piotr, jak widzę "silny, zwarty, gotowy" do działań zaczepno- obronnych ;)

Gość Szaroperłowa
Dżem zawsze dobry. Dzielnie wstaję już przed 8-mą. Mój spektakularny sukces :)

Przepraszam, ale muszę! :D Cytuję: "nie, nie nie Ridge jest bardziej przystojny no i jeszcze ta niemalże poligamia" Mariusz - miałam nosa co do serialu :D Ale Ridge? Oj, Mariusz - Ty mnie zadziwiasz :D:D:D:D

Ridge'a mogę skwitować tylko jednym wyrażeniem - Łomathcore... :D

Gość Szaroperłowa
Zajrzałam na ten telefon i się sfrustrowałam. Niewiele rozumiem. Co to jest smartfon? Dokładne tłumaczenie z angielskiego? Mariusz, wyłóż przystępnie, co takiego ma to cudo.. rozwinę się trochę ;)

Mariusz, Ridge wygląda jakby miał downa i poważny niedorozwój umysłowy :D A na głowie ma zdechłego na skutek prania w pralce z dużą dozą płynu do zmiękczania tkanin kota :D A stan konta? Eee, no proszę Cię - bez przesadyzmu :D

Gość Szaroperłowa
Odnośnie Ridge'a to chyba nie każdy.. 20 lat identycznego wyglądu musi kosztować - operacje plastyczne nie należą do tanich, no i kondycja potrzebna, końskie zdrowie. No i po tym czasie wewnętrznie przypomina chyba Breżniewa.. ;)

Mariusz, nie wazelinuję, ale wyglądasz dobrze i doprawdy nie wiem skąd u Ciebie przekonanie, że jest inaczej? :) Dziękuję za kwiatki :)