Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość richard

ciekawa historia...

Polecane posty

Gość richard

Poznałem pewną dziewczynę 2 miesiące temu.Spotykamy się często, ona chętnie się ze mną spotyka, ja mam inicjatywę, ale ona też inicjuje spotkania. Ostatnio zaczęła mi dawać jakieś prezenciki i ja też jej daję. Byliśmy na małej jednodniowej wycieczce. Była u mnie w domu, teraz niedługo ja do niej pojadę. Bardzo się lubimy. Ona sama do mnie pisuje gg, raz nawet byłem bardziej zajęty to nie pisałem i myślała że się na nią obraziłem. Nie poruszamy trudnych tematów więc rola przyjacielska chyba odpada. Odczytałem to jako znaki i powiedziałem jej że mi się podoba(ona ma 20 lat ja 22). A ona na to że od początku jestem dla niej przyjacielem, nic mi nie może obiecać, co więcej wątpi czy to się zmieni. Ale dodała też, że chce się nadal ze mną spotykać. I po tym spotkaniu dalej pisze do mnie sms-y i znowu się spotkamy. Nie wiem jak to odczytać? Czy to że spytałem się zepsuło sprawę? Czy po prostu ona po prostu przystopowała, nie jest gotowa itp, ale nie chciała tego powiedzieć wprost i trzeba się dalej starać?

Gość wrrrrrrrrww
lubi cie, ale jestes tak brzydki, ze nie chce niczego wiecej :D:D:D:D