Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexx30

Brak sił, nastroju ;( - przesilenie?

Polecane posty

Gość Alexx30

Cześć, ostatnio jakoś nie poznaje siebie.. jestem strasznie zmęczona (nawet teraz- kiedy spałam do 9!) do tego mam straszny nastrój, jakaś rozdrażniona, zła.. Czy to może być sprawa tego 'przesilenia wiosennego'? przejdzie mi czy muszę się gdzieś wybrać?

Gość ktośpaniktos
nie martw się, przejdzie ci:) być może to przesilenie, ja się tak czuje gdy za długo spie. wtedy o dziwo czuje się jak po imprezie, głowa mnie boli, jestem zła, zmęczona. Sprawdz temperaturę pokoju, bo jak jest za gorąco.. to tez nie jest dobrze, wtedy czujesz sie okropnie. Zresztą kobiety mają prawo mieć hustawki nastrou:). Może jesteś meteopatą, może tak reagujesz na zmiane pogody? Jak będzie się to urzymywać gdzies z 2 tygodnie to możesz się gdzieś z tym wybrać.

Gość Alexx30
hym.. czy jestem meteopatą..nigdy nie przypisywałam swoich dolegliwości pogodzie. Ale zwrócę na to uwagę. W pokoju nie wiem jaka temp. bo termometru nie mam ;] A jaka powinna być? Też bym stawiała na jakieś kobiece wahania ale do tego jestem taka 'połamana', kompletny brak sił. Czyli czekać, aż przejdzie samo?