Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto?

Lubie obserwować jak ..

Polecane posty

Gość o co loto?

pies pokrywa suke. Wczoraj bylam na spacerze w parku.Idąc parkiem zobaczyłam dwie starsze osoby siedzące na ławce.Byli bardzo zajęci soba.Tak jak ich psy były bardzo zajęci sobą.Gdyż Babcia z Dziadkiem siedzieli na ławce,a ich psy za ławką sie bzykały.Suczce najwidoczniej sie podobało,bo tak wypinała tyłek,że aż trudno było odwrócic wzrok.Natomiast pies gdy zobaczył moja suczke odrazu zeskoczył z tamtej.No ale jak to rodzaj męski nie odpuści żadej okazji by zamoczyć po chwili znowu wskoczył na tamta suczke.Psy bzykają się gdzie chcą i mają gdzieś czy ktoś patrzy..a ludzie nie mogą bo grozi mandatem i opublikowaniem ;/

Gość WeWo
Jest szansa na wyleczenie. Znane są takie przypadki.

Gość o co loto?
Ale ja się wcale nie chce leczyć.Nie czuje potrzeby ! Ale takie zwierzęce zachowanie..interesujące. Nawet jej dupcie polizał zanim włożył..Tak samo jak ludzie sie zachował. a mówią,że psy nie myślą

Gość o co loto?
podnosze

Gość o co loto?
Nie nie podnieca, ale jakos tak dziwnie nie moge wtedy przestać się patrzyć..:P

Gość o co loto?
ostatnio pożyczyłam od mamy futro aby się upodobnić do bernardyna , poszłam do pobliskiego parku, gdzie zdjęłam spodnie i wypięłam się jednocześnie szczekając w nadziei ,że jakiś dobry pies zacznie ze mną kopulować , ale niestety tylko jakiś facet zgasił mi peta na pośladku ponieważ myślał ,że to kosz na śmieci :(

Gość o co loto?
Nie muszę mówic ze potem schrupałam tego peta ze smakiem tak jak 100 innych którze wygrzebałam z koszy :P

Gość o co loto?
a jak zgosil na mnie tego peta to puscilam bąka gdyż tak mnie to rozluźnilo,super przezycie,polecam !