Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandela

Polecany dietetyk w warszawie

Polecane posty

Gość mandela

Dziewczyny macie kogoś godnego polecenia?

Gość foodline
http://foodline.pl/ Kilka lat temu odchudzili mnie skutecznie z dobrych 20 kilogramów. Gorąco polecam.

Gość katalina_200
www.4line.pl polecam z czystym sumieniem. Ja schudłam 10kg, mama 16 kg. Dieta to żadne wymysły, normalne pyszne, zdrowe jedzonko i zmiana nawyków. A pani dietetyczka jest przemiła

Gość justynadziewczyna
Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym. Ja dzięki nim wyszłam z kompulsów i chudnę pierwszy raz od paru lat... wcześniej wszystko kończyło się wielkim jojo

Gość paulinka1984
Ja też polecam poradnie 4line i Panią Agnieszkę :-) Mam problemy hormonalne, PCO i zaczątki cukrzycy, zatem schudnąć było mi mega trudno. Na koncie miałam juz kilku dietetyków ale z mizernym skutkiem. Z Panią Agnieszką schudłam 17,5 kg, a było to dwa lata temu. Waga się utzrymuje a ja odstawiłam glukophage!!! Nie wiem czy numer jest aktualny ale jakby co podaje 502501596