Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daggyfog

Czy nie jestem na to za stara? prosze o opinie!

Polecane posty

Gość Daggyfog

Nie mam sie kogo poradzic. A za pare godzin musze przekonac pewna urzedniczke do tego, ze moje plany edukacyjne maja sens. Otoz przez lata pracowalam w mediach. Scisle wspolpracowalam z grafikami (mialam duzy wplyw na efekty ich pracy) i zawsze fascynowala mnie ich praca. Chcialabym podjac wyksztalcenie wklasnie w tym kierunku. Najpierw grafik, pozniej screendesigner i ewentualnie doradztwo reklamowe. Mam 31 lat jestem juz po jednych studiach. Czy waszym zdaniem osoba w moim wieku ma szanse pozniej pracowac rzeczywiscie przy grafice? Od zawsze ta dzialka jakos kojarzyla mi sie z mlodymi wilczkami, ktorzy z komputerem nie rozstaja sie na 5 minut...

Gość Daggyfog
wiem, wiem... ale pytanie brzmi, czy jest realne w tym wieku pozniej rozpoczac prace w tej branzy?

Gość Daggyfog
Halo jest jakis grafik na sali? :)

Gość Uboot
Jak bedziesz dobra, to wiek się nie liczy

Gość Nwydaje mi się
że akurat w tej pracy wiek sie nie liczy a jak sama piszesz masz doświadczenie w pracy z grafikami i duży wpływ na efekty tej pracy czyli jakiś start masz :) może nawet dostałabyś zatrudnienie w tej firmie :)

pewnie zauważyłaś, że młode wilczki z telewizyjnych seriali to ludzie nie tylko zdolni i przebojowi, ale również ( a może przede wszystkim ) ATRAKCYJNI . a teraz rozbierz się, stań przed lustrem i przemyśl to raz jeszcze.. a że oglądasz głupkowate seriale dla gospodyń domowych jestem niemal pewny :)

Gość Daggyfog
:) Bardzo wam dziekuje. :) W firmach, z ktorymi pracowalam wczesniej, pracy nie szukam. To bylo w Polsce. Teraz jestem za granica i chce sie tu przebranzowic. I wlasnie marzy mi sie ta grafika. Teraz musze przekonac urzedniczke, zeby jej urzad dofinansowal moja nauke. Bo kosmicznie droga jest. :) Dlatego tak sie stresuje, czy ona nie uzna moich planow za bezsensowne. Bardzo wam dziekuje za wsparcie. :)

Gość Daggyfog
Drzewiecki ochlon. Nie mam telewizora. Na filmy chodze do kina. A atrakcyjna jestem, nie boj zaby, nie bede psuc wizerunku firmy.