Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blenderrr

pytanie o nasza klase

Polecane posty

Gość blenderrr

to prawda ze jest opcja, ze jak ktos ma zablkokowana opcje "goscie" to jezeli ja jej nie mam zaznaczonej to widze w 3 ostatnich osobach ze ktos mnie odwiedzil i ta osoba jest anonimowo? i za dodtakowa oplata moge sie dowiedziec kto to jest? przeczytalam wczoraj tutaj takie niusy, i to bylby moj koniec towarzyski :P

Gość Gladiusss
Jeżeli ktos ma zablokowana opcje "goscie", to nawet jak uiscisz oplate, to nie zobaczysz kto to jest.

Gość blenderrr
no ja swoj profil tez skasowalam, ale ciekawosc wziela gore i zalozylam fikcyjny do podgladania bylych :O i teraz nie wiem, podobno wyswietla sie im, ze ktos anonimowo ich ogladal i za dodatkowa oplata moge sie dowiedziec kto to|? przeciez to bez sensu :O

Gość blenderrr
Gladiusss ---- dzieki :) ulzylo mi :D moge szpiegowac :P

Gość ej powiedz
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. straszny belkot :O jesli chcesz widziec kto zagladal na twoj profil to tak-musisz zaplacic. w przeciwnym razie widzisz tylko 3 ostatnio podgadajace osoby.

Gość Gladiusss
Ta NK, to jest druga fotka teraz. Badziew i tyle. Po co szpiegujesz byłe? :)

Gość blenderrr
sorry za belkot ;) chodzi mi o to, czy jezeli ktos ma opcje goscie czy widzi w nich kogos kto zablokowal sobie ta opcje ale pod nazwa np "anonimowy gosc" i po dodatkowej oplacie moze sie dowiedziec kto go odwiedzal a ma zablokowana opcje zeby go nie bylo widac. taki myk ;)

Gość blenderrr
szpieguje bylych bo jestem zazdrosna ciagle o nich :O ale tylko dwoch :O wiem, dziecinna jestem, sama zerwalam. ;)

Gość DZEMTRUSKAWKOWY6920
Nie, nie zobaczy Cie, gwarantuje.

Gość ej powiedz
chyba nie... ja tam caly czas mam zaznaczone w preferencjach, zebym byla "niewidoczna". tym samym ja tez nie widze kto do mnie zaglada.

Gość Zawsze szczery facet
Na pewno Cię nie zobaczy. Spokojna głowa!

Gość Gladiusss
A to Ty jesteś kobietą... Taki myk :) Nieładnie szpiegować :P

Gość blenderrr
no raczej faceci nie poswiecaliby tyle czasu do szpiegowania bylych ;) niestety kobieta, i durna w dodatku. zagladam tam przynajmniej do nich raz dziennie i jezeli mogliby po oplacie dowiedziec sie, kto do nich zagladal to nawet po fikcyjnym koncie by mnie poznali. powiedzmy ze zalozylam konto ktore moze sie ze mna kojarzyc, a zagladam do nich czesto wiec mogliby dodac 2+2 i maja mnie na tacy :O to bylby moj koniec, bo udaje ze mi to obojetne i juz o nich nie pamietam :O:D

Gość Gladiusss
Oj, Dziewczyno. Czyli wychodzi na to, że ci dwaj nie są dla Ciebie obojętni. A zatem darzysz ich jakimś uczuciem. Ale 2 naraz, hmm? :) Znajdź sobie kogoś wartościowego i skończ to podglądanie byłych, dobrze Ci radzę :) Powodzenia.

Gość blenderrr
no wlasnie. jeden mnie rozkochal, potem okazalo sie ze mnie oszukiwal i zerwalam z nim. zaraz potem poznalam drugiego ktory pomogl mi leczyc rany i tez sie w nim zakochalam. no ale nie wyszlo nam. i teraz jestem sama i tesknie zarowno za jednym i drugim :O typowy "problem" kafeteranki :D

Gość ale nie matiza:o
facebook rządzi