Graaazka 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Na pewno ma liczne zabezpieczenia a już na 100% sprawnego prawnika. Jasne w razie bezpośrednia pomoc w MOps i wgląd do akt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Bo wszystkie jesteśmy tą Ewą To ja się chyba nie dopcham do Miecza. Postuluję, żeby otworzyć listę społeczną! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Graaazka napisał: Jasne w razie bezpośrednia pomoc w MOps i wgląd do akt. Ona chyba nie musi korzystać z pomocy mopsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 854 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Żaba Monìka napisał: Na kafeterii wszyscy sa Ewa z lasu, wlacznie z Libedem. Jak wszyscy to wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Jak wszyscy to wszyscy. Ciekawe co Ron na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 854 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, miramar napisał: To ja się chyba nie dopcham do Miecza. Postuluję, żeby otworzyć listę społeczną! Może nie będzie tak źle, niech sam zainteresowany decyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 854 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ciekawe co Ron na to? Zaryzykuje stwierdzenie, że większość nie przypadłaby mu do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 854 Napisano 2 godziny temu Głodna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 825 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, malowany napisał: Ten z zoltym samochodzikiem to siur? Później odblokuje sobie skrzynkę zyebie To podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 176 Napisano 2 godziny temu Ja sobie leze w lozku nago i spie ale chyba niedlugo wstaje i bede sluchal muzyki i robil cos na laptopie do rana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Głodna jestem Zjadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 140 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, miramar napisał: A Ty kim jesteś? Możesz mi mówić Adonis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ja sobie leze w lozku nago i spie ale chyba niedlugo wstaje i bede sluchal muzyki i robil cos na laptopie do rana xD Śpisz i piszesz? To ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 140 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To podszyw. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Możesz mi mówić Adonis Mogę pisać, bo mówić do Ciebie raczej nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1267 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ja sobie leze w lozku nago i spie ale chyba niedlugo wstaje i bede sluchal muzyki i robil cos na laptopie do rana xD Od rana to juz nie, spozniles sie. PS. dopiero zauwazylam, ze do rana, a nie od rana. Edytowano 2 godziny temu przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 176 Napisano 2 godziny temu No na fonie pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To podszyw. Czyj podszyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1267 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Zjadłam. A co jadlas? Ja popcorn. Mam maly wybor jedzenia w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Może nie będzie tak źle, niech sam zainteresowany decyduje Miecza tu nie ma więc możemy się porządzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 176 Napisano 2 godziny temu Do rana a nie od rana xD Mam w chooy do roboty z serwerami a ja leze i spie, a przez to ze rozstawilem 5 glosnikow.do sluchania muzyki nie mam jak korzystac.z komputera, a sluchawki leza i sie kurza, ale szkoda mi z drugiej strony te glosniki skladac bo fajnie wygladaja ale tez niezle halasuja.ze glowa.peka.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 854 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Zjadłam. Ja niby też ale za mało i dalej jestem głodna wpije jeszcze jedną kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A co jadlas? Ja popcorn. Mam maly wybor jedzenia w domu. Gnocchi z grzybami kupione w pobliskiej żabce. Nie polecam - niezbyt smaczne i dalej chce mi się jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 140 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Mogę pisać, bo mówić do Ciebie raczej nie będę. Raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: No na fonie pisze xD Co nie zmienia faktu, że sen wyklucza możliwość pisania nawet na telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 180 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Pozdrawiam z centrum handlowe. Ciężko mi ze słodyczami dla 22 osób Pozdrawiam z biuro firmowe. Calkiem za niedługo mi będzie ciężko po wigilia w restauracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, malowany napisał: Raczej nie To mam pisać Adonis czy inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miramar napisał: Gnocchi z grzybami kupione w pobliskiej żabce. Nie polecam - niezbyt smaczne i dalej chce mi się jeść Ja sobie moze zrobie frytki na obiad. Nie chce mi sie isc do sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał: Pozdrawiam z biuro firmowe. Calkiem za niedługo mi będzie ciężko po wigilia w restauracja Sie pracuje w zacnej organizacji sie chodzi na wigilia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 65 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ja sobie moze zrobie frytki na obiad. Nie chce mi sie isc do sklepu. Frytki wydają się ok. Ale trochę ich musisz zrobić żeby się najeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach