Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka dla niego

Wiedziałam, że ma żonę. Nie mogłam się oprzeć.

Polecane posty

Gość maskotka dla niego
ja nie myślę, ja TO WIEM na jedno moje skinienie będzie mój tylko nie jestem pewna, czy tego właśnie chcę...

Gość a ja mam w dupie
ja jedno sknienie będzie Twój? dziecko, ile ty masz lat? 19? 20? CO TY WIESZ O ZYCIU, CO TY WIESZ O LUDZIACH???? nawet jesli zostawi zone, to satysfakcjonuje cie związek, z takim ZEREM, co potrafił zostawic RODZINE dla wlasnych zachcianek i podupczenia?

Gość maskotka dla niego
podupczenia? tego dupczenia aż tak bardzo on nie oczekuje raczej uwialbia się przytulać, rozmawiać i robić wspólnie różne rzeczy np. pitraszenie, wieszanie prania... we wszystkim chce mi pomagać, wyręczać i w ogóle jest słodki :)

Gość maskotka dla niego
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN ale ty śmieszny jesteś :D:D:D mam takiego sąsiada - też straszny choleryk :D boki zrywać :D

Gość henryjeta
Nie tylko dupczenia. To taka faza - jak fajnie być z młodą kobietą, młode kobiety nie są takimi materialistkami (tak sie tym facetom wydaje), są świeże, pomysłowe, spontaniczne. Zerwie ci kwiatki na łące, pójdzie pic wino nad rzeką, poczuje sie , jakby miał 20 lat. Ale to mu przejdzie. nie bądź taka pewna, że by ja zostawił dla ciebie, bo juz niejedna była pewna i sie potem okazało, ze jednak nie zostawił. Poszukaj sobie choćby tu - topów o kochankach żonatych. Od groma ich jest. I historia zawsze ta sama - obiecywal, że się rozwiedzie - i sie nie rozwiódł. To ty na końcu będziesz najbardziej płakać - jak juz sie zaangażujesz

Gość maskotka dla niego
:D;D

jak mozna byc z facetem co jest zdolny po tylu latach zostawic tez kobiete ktora tak bardzo kiedys "kochał" a fuuuuuj... ze sie tak nie brzydzisz. najpierw zone wyrucha w domu a potem przyjdzie do ciebie i tez umoczy. ble

Gość maskotka dla niego
ale wy tu porąbani :D strasznie upraszczacie a życie jest bardziej skomplikowane

jestes mloda, glupia i naiwna :D jak uwazasz. chodz ci gro osob powiedzialo jak to sie skonczy, a ty uwazasz ze trafilas na ten wykatek wyjatkow.. tylko potem nie rycz w poduszke

Gość henryjeta
My chyba jestesmy od ciebie trochę starsi, więc chyba nie masz podstaw nam udzielac "nauk o życiu". Owszem, zdarza się, ze zwiazek z tych czy innych powodów umarł i trzyma takich partnerów tylko formalnosć albo przyzwyczajenie , strach itp. Osoba na poziomie najpierw kończy taki zwiazek, a dopiero potem szuka sobie kochanki, dziewczyny czy jakkolwiek to nazwiemy. Odwrotna kolejność jest podła. Jeśli chcesz byc z czlowiekiem, który zachowuje się podle, który jest tchórzem - to droga wolna. Ty też mu się kiedyś znudzisz, pamietaj o tym. No chyba że chcesz tylko się nim pobawić, wycyckac z pieniędzy i zostawić - to wtedy znalazłaś idealnego kandydata. zresztą na nic lepszego nie zasłużył

Gość maskotka dla niego
a ty uwazasz ze trafilas na ten wykatek wyjatkow.. tylko potem nie rycz w poduszke no jak ślepy do głuchego :D

Gość henryjeta
Dobra, rób jak chcesz, nie wiem właściwie, po co tu piszesz, skoro sama wiesz, co masz robić. Koniec końcow, czlowiek najlepiej sie uczy na własnych błędach, więc bez sensu, zebyśmy ci wybijali te szansę na naukę z głowy. Rób jak uwazasz. Dobranoc wszystkim

Gość maskotka dla niego
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN :D:D:D taaa... mam słabość do choleryków :D

Gość misssssbooooooooooooom
buhaha nie wiem dlaczego obwiniacie dziewczyne, kntóra zakochała sie w dojrzałym facecie co obiecał jej cuda wianki ; dziewucha jest naiwna i mloda i ma prawo decydowac w taki sposob... winny jest ten sku**wiel który zabaiwa sie małolatami, nie szanując własnej żony , jest swiadomy tego ze rozbija swoje wlasne malzenstwo, dziewczyne zostawcie w spokoju ona jest tylko naiwna

Gość zobaczymy czy sie tak samo bed
ziesz cieszyc jak on cie zostawi !!! bo jak raz dradza, nie wiem moze to juz jego setny raz to i ciebie zdradzi a ta druga a moze setna tak samo jak i ty teraz wybrecha cie !!! tego ci zyczymy wszyscy

Gość misssssbooooooooooooom
Camp Kill i ch*j ze wiedziala ze suk in syn mial zone... wiesz co to zauroczenie i obietnice, ze odejdzie od niej? jakby facet nie klamal nie bylo by tej sytuacji, nie bylo by zdrady jak pisalam wczesniej dziewucha za naiwna jest na wpiepr zanie w zwiazki, bez jego zgody do niczego by nie doszlo

Gość Anala
Aha. Czyli jesteś z tym facetem tylko dla tego,ze mógłby Cię utrzymywać i mogła byś pujść na studia? Naprawdę świetny tok myślenia :[ Jednak zauważ że teraz jest przy żonie, gdzy się rozwiedzie nie będzie miał aż tak dużo kasy jak teraz. Córka pewnie studiuje, jego syn chodzi do szkoły, zresztą ma obowiązek płacenia na dzieci do ich 18 roku życia, no chyba że dalej się uczą to okres płacenia automatycznie się przedłuża. Nigdy nie bedziecie WY sami, bo zawsze będzie ta jego pierwsza rodzina. Zresztą, facet jest 20 lat od ciebie starszy. Przechodzi kryzys wieku średniego. Takich typów to ja wręcz nienawidzę. Przewraca im się w tych małych czaszeczkach. Dalej myślą że są nastolatkami i wszystko im wolno, a obowiązek wocec rodziny to oni juz dawno spełnili :| Ty też wiesz dobrze co robisz. Ma rodzine, i zamiast automatycznie sięwycofać wchodzisz z buciorami w czyjes zycie. Powiem Ci tak, jezeli zostawi dla ciebie zone to nie licz ze będzie tak słodko i pięknie jak teraz. Przyzwyczaił się do tego co robi jego żona i będzie tego samego wymagał od ciebie. Młodego faceta jesteś wstanie oduczyć od zwyczajów mamusi, ale dorosłego faceta od zwyczajów ex żony - nie. Chyba rozumiesz o co mi chodzi?

Gość maskotka dla niego
w tym rzecz, że raczej bardzo zakochana nie jestem a to, że mi nie wiadomo co obiecuje bardziej mnie przeraża, bo boję się aż takich zobowiązań choć z drugiej strony perspektywa łatwego zycia jest kusząca jestem tylko człowiekiem a nie jakąś chodząca wyrocznią moralności

Gość eeeeeeeeeeeee.........
No tak maskotka....... pobawi się i wywali...... jesteś tępa i głupia siksa. Imponuje mu, że gówniara się interesuje starym grzybem. Ale do czasu. Z tym się zgadzam......... przyjdzie Twój czas na obiadki i skarpetki. Każdy związek powszednieje.......... Twój też!!!!!!!!!!!!! Teraz jesteś na "5minut" a później zabawa igraszki i dupaczka........ Poczekaj aż zamieszkacie razem...... myślisz że będzie ktoś za ciebie sprzątał i okna mył????????? Naiwna głupia gąska...........