Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamaMma

MIEJSCE DLA MATEK Z DZIEĆMI W POLSCE????????????????????????

Polecane posty

Gość przyszłamaMma

W anglii sa miejsca dla matek z dziecmi, gdzie matki moga poznac inne matki, posiedziec przy kawie i poplotkowac podczas gdy maluchy sie bawią, mozna przychodzic juz z noworodkiem, dla niemowląt jest osobny kącik, bujaczki itp i jakos tem matki maja szanse nie zwariowac w domu i poznac jakies kolezanki, a w Polsce jest cos takiego? gdzie mozna poznac inne matki? co sie robi kiedy nie ma pogody i nie mozna isc na zwykly plac zabaw? czy w Polsce matki skazane sa na gnicie z dziecmi w domu?:/

w Krakowie jest Figa i w Pozytywce są organizowane spotkania mam z dzieciaczkami przy kawie do tego jakieś wystąpienia lekarzy psychologów itd Jest tego pełno.

Jak nie ma pogody to się idzie do salki zabaw takiej z piłeczkami itd. Są też organizowane popołudniowe zajęcia dla dzieci w rożnych prywatnych klubach malucha- odpłatnie oczywiście.

Gość przyszłamamMa
ja jestem z Poznania, wlasciwie jak szukac takich miejsc? te piłeczki to widziałam w sklepach, ale tam raczej dzieci sie zostawia jak sie idzie na zakupy:/ a i z niemowlęciem się tam i tak nie wejdzie...

Gość przyszlamaMma
Dzieki, Czołgista a co to jest BIP?

Gość ewelklalalalalaalallala
kurde tak ciężko sprawdzić w google co to jest BIP? jak Ty sobie poradzisz z dzieckiem skoro sobie nie radzisz z podstawowymi sprawami;/

Gość przyszlamaMma
a tak ciezko jest grzecznie odpowiedziec i nie byc chamskim??