Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybory prezydencki 2010

SONDAŻ: Wybory prezydenckie

Polecane posty

awe przestan do mnie wypisywac te oklepane prostackie teksty polityka to nie lizanie sie po kuprach tylko twarde ostre slowa. polityka to nie ladne oczy i dobrany stroj na konferencji. wez splyn bo ja z takimi idiotami nie moge rozmawiac bo mnie krew zalewa.

Brunet - jak nie ma argumentów , to trzeba obrazić rozmówcę .Brawo ! Więcej Ci nie odpowiem , bo poniżej pewnego poziomu nie schodzę .

Gość meszugene
gebegebegebegebe :D 🖐️))))

do brunet ja dziś też przeczytałam artykuły o tych łupkach gazu które są wysprzedawane zagranicznym firmom za cene 20 krotnie mniejszom niz powinna być cena licencji !!! wysprzedaja nas za bezcen !!! zrozumcie to w koncu w tv gadaja o pierdolach zeby zamulic oczy a sprawy wazne dzieja sie za naszymi plecami ! poczytajcie sobie dzisiejsza Rzeczpospolitą albo portla Niezależna.pl

Gość 1213521356546
A ja uważam że prezydentem powinien zostać Jarosław Kaczyński , PiS może jeszcze wiele zrobić a PO i Tusk to jeden wielki burdel który rządzi ciemnotą i obiecuje im drugą Irlandię

Gość alicjjjjja
ja sobie nie wyobrażam kandydatury p J. Kaczyńskiego, bo jeśli zostanie prezydentem to Polska będzie krajem bez pierwszej damy, a tak chyba nie może być. Ja zagłosuję na SLD ale gdyby wystartowała p J. Kwaśniewska to na pewno głosowałabym na nią.....

tu juz nie chodzi o partie tylko o myslenie dlaczego media nami manipuluja , komu pasuje oglupienie elektoratu czemu chca zostawic w POlsce tylko 7 uniwersytetów ! bo zacofanymi ludzmi latwiej rzadzic ...

Gość marcin1213eee
tylko tyle napiszę efkoesrgjgjknddweruioxcnp yi9fymuiwerxoirynweiuyn weiumnfioen wiyn ricytnierucyieruy eriuyuiyuiyiyeiuyryriuyweuyui

najlepiej jest ludzi sklocic - i robi sie to juz od sprawy Wawelu ktora naglosnila Wyborcza , my sie klocimy o Wawel a tam rozdawane sa stolki i sprzedawane licencje na GAZ ktory POlskę może uniezaleznic od Rosji !!! pomyslcie dla ropy w Iraku USA wywolalo wojne .. jesli my mamy takie bogactwa naturalne to co za problem sprztanac paru ludzi zeby sie podzielic ...

Oj Brunet, Brunet :O PO 1. Podczas prywatyzacji majątek Polski rzeczywiście nigdzie nie został tak rozkradziony, jak w Polsce, ale wtedy jeszcze nie było PO (były to lata prezydentury Lecha Wałęsy, dobrze to pamiętam, bo chodziłam do szkoły podst., nie było wtedy stypendiów ani darmowych obiadów w szkole) PO 2. Z Amerykanami kto inny się zbratał (śp Lech Kaczyński), wciągając Polaków w nie naszą wojnę, za co jesteśmy powszechnym pośmiewiskiem, bo ic z tego nie mamy (nawet wiz do USA nam nie znieśli :O )

Gość cytuje za iwonkaaa26
. "Że już nie wspomnę o organizacjach typu CBA i IPN, szukających tylko haka na ludzi z partii odmienej (PO, SLD), ponieważ wiedzą, że jedynym sposobem wygrania wyborów jest MEDIALNA ELIMINACJA i BEZPODSTAWNE OCZERNIANIE innych (Cimoszewicz, Sawicka, Tusk). Oczywiście za te wszystkie głupie śledztwa i "pracę" Agenta Tomka płacą podatnicy, bo przeciez ze swojej kieszeni nie wyłożą." Wy tak wszyscy jak iwonkaaaa26 ??? i to na poważnie??

czytajcie rozne zrodla nie tylko 1 gazete i ogladajcie rozne tv , czasem warto posluchac opozycji wtedy cos sie dostrzega ...

4. Że już nie wspomnę o organizacjach typu CBA i IPN, szukających tylko haka na ludzi z partii odmienej (PO, SLD), ponieważ wiedzą, że jedynym sposobem wygrania wyborów jest MEDIALNA ELIMINACJA i BEZPODSTAWNE OCZERNIANIE innych (Cimoszewicz, Sawicka, Tusk). Oczywiście za te wszystkie głupie śledztwa i "pracę" Agenta Tomka płacą podatnicy, bo przeciez ze swojej kieszeni nie wyłożą. osz k u r w a nastepny oszolom na forum :D:D sluchaj nikt ci nie broni glosowac na historyka komorowskiego histroryka tuska i filozofa sikorskiego zapoznaj sie z zyciorysami nie do ruchana bladzio bo czytac sie nie da twoich wypocin

jak sie caly dzien ma otwarte onety sronety wp gazety tvn napierdala ze az uszy bola to ja sie nie dziwie ze tylu kretynow jest na swiecie a ona mi jezcze bedzie pierdolic ze ja wyksztalcili studiami zaocznymi zjazdy raz na 2 lub 3 tygodnie sciaga kseruj kolego kolezanko byle zaliczyc papier nara i spierdalam do korporacji za 2 tysiace bo mysle ze zrobie kariere :D zal pl

Gość cytuje za iwonkaaa26
Widzicie co robi TVN i GW z ludzmi ...toż to skandal!! iwonkaaa26 i jej podobni powinni domagać się po 1mln $ odszkodowania za trwały uszczerbek na zdrowiu psychicznym

Gość wawcia ale z Ciebie prymityw
:O

Gość zniesmaczona.
ania64 100 % racjI...

Ty, wawcia, Brunet, jestescie żałośni. Chcieliście znać konkrety, dalczego na PO, a nie na PiS. Przytoczyłam je, prawda? Myślałam, ze też napiszecie, dlaczego na PiS, a tutaj tylko "jesteś pusta", "następny oszołom", "osz kurwa", widac, jaki poziom reprezentują wyborcy Pis-u :D To tylko utwierdza mnie w moim wyborze :)

Gość meszugene
taka jest ich mentalnosc - chcieliby miec jakas taktyke na wygranie wyborow, ale przy kazdej konfrontacji wychodzi ich chora osobowosc sami sobie strzelaja w stope jeden wielki cyrk - kazdy to widzi :D 🖐️))) http://www.youtube.com/watch?v=dEGPDbTg4xI

gadacie o pierdolach zamiast pomyslec komu zalezy na tym zebysmy sie kłócili i kto na tym korzysta ! zal Polski

To ja Ci napisze Iwonko dlaczego nie Komorowski- a PiS, PSL lub SLD- żeby nie było monopolu- monopol zresztą to sambójstwo dla każdej partii.

Gość meszugene
jestem za zeby na czas kampanii kasowac tematy zwiazane z polityką, kto popiera?

Gość smaugolll
Iwonkaaaa26 ---> chciałem przypomnieć, że argumenty są to dame, okoliczności, dokumenty potwierdzające ( lub obalające ) jakąś teze. To co przytoczyłaś to są hasła, slogany w najlepszym przypadku dywagacje. Pozdr

utwierdza to mnie to ze jestes glupia i bardzo w prosty sposob mozna toba manipulowac twoi rodzice tez pewnie lykali jak pelikany jak kiedys ogladali polska kronike firmowa i widzieli np jak usa zrzucaly na nas stonki :D:D na nasze pola :D:D bosze