Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybory prezydencki 2010

SONDAŻ: Wybory prezydenckie

Polecane posty

Gość 34rfdx
komorowski ma brzydką żonę

zaglosujcie na absolwenta historii komorowskiego albo filozofa sikorskiego :D:D kto wam broni i dajcie wladze jednej partii bo tak trzeba i tak wam powiedzieli w tv :) polityka milosci zaplaci za was rachunki i do gara wlozy zarcie :D

Gość jnjknjkjn
Na pewno nie na myśliwego, tak nisko jeszcze nie upadłam :) PiS 🖐️

hose kura jezeli jakims cudem Kaczynski wygra wybory to bedziemy miec panstwo koscielne... no i co najgorsze bedziesz musial isc do zakonu na ksiedza :D:D

Gość dokładnie................
prezydentem jest się nie po to "żeby godnie reprezentować kraj",ale żeby dbać o mieszkańców kraju którego prezydentem zostaje,więc po co nam reprezentacyjny prezydent. Dlatego nie przeszkadza mi to,że J.Kaczyński jest niskiego wzrostu i nie taki przystojny jak byście chcieli-NIE TO SIE LICZY. Jest człowiekiem mądrym,oczytanym i przede wwszystkim dbającym o interesy NASZEGO kraju,dlatego jeżeli zdecyduje sie wystartować to na NIEGO zagłosuje =moherka:)=

Gość wszystko byle nie klamliwy
kaczor :O

a ja oddam glos na komorowskiego bo on jest taki wyksztalcony ma piekna zone no i mi powiedzieli w tvn ze trzeba na nich glosowac wiec chyba zaglosuje bo ja sie znam na polityce :D

wawcia - jak juz to na zakonnice i faktycznie bedzie to konieczne bo inaczej niczego sie w zyciu nie dorobie i nikt mi nie bedzie lizal doopy

Gość meszugene
bezrobotny amator teorii spiskowych przesiadujacy cała dobe na forum dla bab martwi sie o to, kto nam co włozy do gara :D 🖐️)) oj wawcia wawcia :D 🖐️))

Gość a w tych wyborach też
będziemy zabierać dowody babciom?? Bo moja to w SB i PZPR była i nie wiem czy jej zabierac

Gość meszugene
wawcia, zeby sie dorobic trzeba po prostu isc do pracy - od tego zacznij :D 🖐️)))

Gość meszugene
tyle tylko ze ja jestem zatrudniona na cały etat :D 🖐️)) i nie martwie sie o to, ze nie mam co włozyc do gara

Gość Nadciąga koniec PO
Teraz wyborcy dadzą im takie kopa w dupę że się nie pozbierają. Oszukali nas i słono za to zapłacą.

Gość wszystko byle nie klamliwy
zabierzcie dowody kotom bo jeszcze Jarus wygra :D:D:D

Gość to juz koniec klamliwych
rydzykowych pisiorow. Nawet MATKA NATURA jest z nami :D:D:D:D

Gość meszugene
wawcia to wciaz o 1800 zł wiecej od ciebie pasożycie :D 🖐️)))

dorobie sie jak ktos wreszcie pomysli o ulatwieniu przedsiebiorcom w tym kraju prowadzenie normalnego interesu i dostep do fachowych informacji, zeby mi w kazdym US nie podawali innej interpretacji przepisów podatkowych z PiS to sie nie uda bo oni beda wtedy rozliczac nasza historie, szukac hakow albo nowych miejsc na powieszenie krzyza

Gość nie chce sie cofac
w rozwoju ani dreptac w miejscu z naburmuszona mina, wiec NIGDY nie zaglosuje na PIS 🖐️