Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugowlosa38

miec 38 lat i....

Polecane posty

Gość dlugowlosa38

i mysleco dziecku znowym partnerem .....czy to ma sens?on ma 30 ja 38.....jest kawalerem i chce miec ze mna dziecko...jestesmy razem 7 miesiecy..

Gość sałatkabratka
jak nie masz jeszcze dziecka to se zrób ale z takim małolatem? po 7 miesiącach znajomości? chyba że on ma spełnić rolę reproduktora bo rozumu tu jakoś mało, wiedz że będziesz zdana tylko na siebie ( za jakiś czas)

Gość dlugowlosa38
mamjuz dwoje......14 i 18...zbylym mezem

Gość sałatkabratka
to sczerze- nie radzę! fajnie,że masz faceta ale Twoje dzieci chyba już nauczyły Ciebie jak wygląda szara rzeczywistość? nie decyduj się

Gość ewcia..
kobieto, opanuj sie. Nie chce byc nie mila, ale to duzo mlodszy od ciebie partner i jestescie razem dosc krotko.Masz dzieci, wiec wiesz ile kosztuja nerwow, sil i uwagi. Czy rzeczywiscie masz ochote na babranie sie w pieluchach i bycie babcia dla swojego dziecka? Do tego twoj wiek, troche ryzykowna ciaza wchodzilaby w gre, prawda? A jesli on odejdzie do mlodszej a ty zostaniesz z kolejnym dzieckiem??

Gość ja powiem tak......
skoro masz już dwoje dzieci i to nastoletnich to powinnaś przede wszystkim z nimi o tych planach porozmawiać ....jaki mają stosunek do Waszego związku no i co myślą o ewentualnym braciszku czy siostrze... ale powiem Ci szczerze że ja bym się nie zdecydowała ...po za tym znacie się za krótko no i jesteś pewna że możesz na niego liczyć w 100 % ?

mam 38 lat [o fuck] :) i 14 i 16 latki na początku w nowego związku chciałoby się przeżyć raz jeszcze, tak inaczej, swoje życie, "założyć rodzinę" mieć dziecko z facetem, co? o ile on jako młody facet chciałby mieć dziecko to Ty też może..na początku być chciała :P 7 m-cy to b.krótki czas na tak poważną decyzję :) po roku (no fakt, u Ciebie latka lecą stąd chyba presja) to moooże, ewentualnie ;) ale przyznaj, już za wygodna jesteś na pieluszki :) a on młody jurny może zostawić Cię z dzieciakiem i pognać gdzieś dalej, bo nie zna tego "od kuchni" wiesz co? zostań Ty jego boginią bez papilotów i smrodku gotowanej tetry :)

Gość dlugowlosa38
on juz byl w wielu zwiazkach ...w tej chwili chce sie ustatkowac...nie ma dzieci i jest kawaleremi chcialby miec dziecko...amoze zdecydowac sie bo moje dzieci sa juz prawie na wyjsciu z domu a przydalby sie taki maluch ...

Gość dlugowlosa38
dodam ze nie wygladam na swoje lata

Gość NIE FAJYN CHLOPAK; TEN EX BYL
A CO ZA PROBLEM; ZAWSZE mozesz sama je wychowac, ataks erio, jak cie kocha to nie ma problemu, czasami strsza o 8 lat to moze byc piekniejsza i madzejsza od tej co jest mlodsza o 8 lat,glowa do gory ,

Gość dlugowlosa38
on wlasnie to mowi....ze nie chce malolaty..ze kocha...daje mi tego dowody..pracuje wlasciwie utrzymuje mnie bo z alimentow i mojej pracy to daleko bysmy nie zaszli

Gość sałatkabratka
Twoje dzieci nie są na wyjściu!! 14 latek to dopiero gimnazjum a 18 latek nie ma jeszcze matury co Ty klepiesz? widać,ze chcesz na siłę zatrzymać faceta ale dziecko w tym tylkoprzeszkodzi- on nie ma pojęcia co to dziecko- miał wiele kobiet to znaczy że to taki charakter a Ty zrobisz krzywdę nie tylko sobie ale i tym starszym . Nie jestes ok skoro masz takie postrzeganie wszystkiego": dzieci już prawie wyszły z gniazda- bzdura!, onby chciał się ustatkować- i wie to po 7 miesiącach- bzdura!. dobrze by mieć takie małe dziecko w domu- najpierw kupcie sobie pieska.. oj kobieto to na ile lat wyglądasz nie ma znaczenia, miałas 20 lat i zostałaś matką i odtamtego czasu nic nie zmądrzałaś

Gość dlugowlosa38
napisalam ze na wyjsciu bo zanim zajde w ciaze i zanim urodze to uplynie ponad rok..

Gość ja powiem tak......
wiesz dlugowlosa38 nie chcę Cię w żaden sposób urazić ale tekst że przydałby się taki maluch powalił mnie na kolana zawsze myślałam że dziecko jest owocem miłości a Ty podchodzisz do tego jak do dobrego interesu ...chce mieć dziecko ok dam mu je skoro teraz mnie utrzymuje to jak dziecko będzie na świecie tym bardziej będzie musiał i mam zapewniony byt a gdzie w tym wszystkim Twoje dzieci ?....no sorry 14 latek nie jest dzieckiem na wyjściu z domu 18 latek też jeszcze potrzebuje Ciebie no chyba że Ty inaczej to widzisz ?

Gość sałatkabratka
nie zachodż w tę ciązę, tyle mam do powiedzenia. Skoro pytasz i szukasz odpowiedzi to chyba masz wątpliwości. Ciesz się miłością , dbaj o siebie i swoje dzieci a etap kiedy kobieta rodzi dzieci został za Toba nie biologicznie ale logicznie:-) pomyśl jak Wam będzie gdyby ( tfu, tfu) dziecko urodziło się nie na 10 punktów że tak to określę, nie ryzukuj , facet was utrzymuje i to Ci zupełnie zniekształciło obraz rzeczywistości.

Gość dlugowlosa38
ja nie traktuje dziecka jak karty przetargowej...napisalam zeby sie przydal maluch bo czuje potrzebe w sobie ...zegar tyka i chcialabym znowu zostac matka...tyle ze wiek ...roznica miedzy nim a mna...to wszystko odbiera mi checi....chcialabymzeby to bylo dziecko planowane...wyczekane....nie chcialabym wpasc i stanac przed faktem dokonanym

Mysle,ze to za powazna decyzja zeby rodzic dziecko facetowi,ktorego znasz tylko 7 miesiecy-bo on chce,a ty ?czego ty chcesz?a jesli wam nie wyjdzie i zoastawi ciebie z tym maluchem?trudna sytuacja,trzymam kciuki zebys podjela wlasciwa decyzje pozdrawiam cie

Gość dlugowlosa38
serdecznie dziekuje {usta}