Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaONA33

Potrzebuje opinii normalnych kobiet badz mezczyzn, pls..

Polecane posty

Gość znudzonaONA33
kandydatka na prostytutke hehe? Bo co? Bo chce sie spotkac z facetem??

Gość sałatkabratka
no dobra zostawisz mu swój nr tel on oddzwoni i co dalej? zaprosisz go do domu na kawę a swojemu facetowi powiesz że to sąsiad? po co to wszystko?

Gość znudzonaONA33
chcialabym wlasnie sie skurwic, bo nie uprawialam seksu od roku! wiec mi nie mow, ze sie wlasnie kurwie palancie!twoja matka sie kurwi.

Gość znudzonaONA33
tak, zaprosze go wlasnie do domu, nastepna chora wypowiedz. Moze tam gdzie ty mieszkasz nie ma zadnych miejsc, procz pgr-ow.

ups wybacz ,ciągle zapominam o skromności. A więc dziękuje Ci Bó ,ze swój czas poświęcasz na obserwacje mej osoby. :)

Sami mam do ciebie intymne pytanie. Czym zajmujesz sie w życiu że masz tyle czasu by go marnować na kafe? Albo ja mam takie szczęcie i non stop natrafiam na ciebie, albo jesteś tutaj przez polowe dnia.

Gość normalny dla normalnych
znudzona lecz się zdziro. masz faceta a chcesz się puścić z innym. jesteś zwykłą kurwą

Sami,najgorzej że zmian nie widzę.Tak więc weź się w cugle i ćwicz skromność(oczywiście tak sobie żartuję)

Gość sałatkabratka
znudzona te pytania należały to tzw retorycznych ...

Gość znudzonaONA33
bede. jeszcze nie jestem :-)

znudzonaONA33, to trzeba było tak od razu napisac a nie owijać w bawełne. Zależy ci tylko na seksie z nim i szukasz sposobu jak go zwabić. Jak każda typowa Polka chcesz zdradzić swojego partnera. Zaraz poznasz tutaj osoby twojego pokroju i będziecie razem się dopingować.

Arek 125------czy ja ciebie pytam co robisz na babskim forum ? nie. dlaczego?bo mnie to nie interesuje :)

Gość flegma na forum$
normalny dla normalnych: zdzira cie urodzila niestety. twoja matka to kurwiszcze.

Gość znudzonaONA33
nie zalezy mi tylko na seksie z nim!!! Boze, ile razy mam powtarzac.

Gość znudzonaONA33
arek 125- nikt cie tu nie zapraszal i nikogo nie obchodzisz.

Gość pelikan vip club
olej ich i już :) do gościa napisz że się stęskniłaś za miłym sąsiadem i zapraszasz na kawe :)

Gość znudzonaONA33
wiecie co? to prawda, ze potraficie tylko jeden drugiego gasic we wszystkim i obrazac, nie znajac sytuacji..jednoczac sie nad grobami hehe.Zalosne. Z waszych wypowiedzi wynika, ze jestem kurwa, szmata itp i ze jak kretyn chce wysylac kartki do obcych. No coz...nie chce mi sie pisac na ten temat. Zegnam was i ide na poczte.

Gość ona zarabia w inny sposób
Sami to dajka, wystarczy że postoi 2h przy trasie i ma dniówke z głowy.

Gość znudzonaONA33
dziekuje pelikanku...

Gość ziemia matka
ja uwazam, ze powinnas sprobowac, niezaleznie co. Lepiej 5 min zapomnienia niz cale zycie zastanawiania sie i zalowania. To twoje zycie i pamietaj, ze jest jak kazde inne bardzo krotkie.

Lepiej 5 min zapomnienia niz cale zycie zastanawiania sie i zalowania. To twoje zycie i pamietaj, ze jest jak kazde inne bardzo krotkie. powiedzial koles wstrzykujac sobie heroine z wirusem hiv

Gość ziemia matka
zawsze szczery Lepiej 5 min zapomnienia niz cale zycie zastanawiania sie i zalowania. To twoje zycie i pamietaj, ze jest jak kazde inne bardzo krotkie. powiedzial koles wstrzykujac sobie heroine z wirusem hiv heh zawsze szczery... przeciez ona chce tylko sie z kims umowic!! Nie przesadzacie wszyscy??? Tak samo jak z zaloba narodowa, polskie tendencje, bleee.

Gość pelikan vip club
polaki to buraki :O :P :classic_cool:

Jak chcesz być fair, to najpierw ze swoim obecnym zerwij, a nie puszczaj się cichaczem :o

zadne polskie tendencje tylko nazywanie rzeczy po imieniu uwazasz, ze carpe diem to sluszna metoda na zycie? rozumiem, ze jesli bedziesz z facetem to jego ta zasada rowniez dotyczy i lepiej zeby sie tylko umowil tak? :-)