Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaONA33

Potrzebuje opinii normalnych kobiet badz mezczyzn, pls..

Polecane posty

nie ARKU na głupie pytania nie odpowiadam od kiedy?:)

Gość do ciebie szczery
szczery to może i jesteś a na pewno głupi :O ile masz lat ? pewno kilkanaście zaledwie i żadnego doświadczenia życiowego :O

szczery to może i jesteś a na pewno głupi ile masz lat ? pewno kilkanaście zaledwie i żadnego doświadczenia życiowego naturalnie :-)

Gość zerojedynkowa królowa
wlasnie mialam napisac "co Ty tam wiesz o życiu, zawsze szczery" ale widzę, że juz nie muszę ;-)

Gość zawsze szczeraera
zostawcie zawsze szczerego w spokoju!!!!! Forum to jedyna rzecz, ktora ma i gdzie sie spelnia. Nie odbierajcie mu tego i nie krytykujcie go. Cieszcie sie , ze mozecie zyc, pracowac, ze oprocz kafeterii, macie swoje wlasne miejsce, bo on tego nie ma.

"to taki szlagier kafeteryjny " no tak, a ja co prawda o tydzień spóźniona, ale się chciałam jednać z narodem, czyli masami :-)

Gość ja bym zrobila tak
poszukalabym w miare wiarygidnegoi pretekstu,mzeby do niego napisac. Zaczelabym,ze b przepraszasz,ze pisze na ten stary adres ale sprawa jest wazna?pilna cyz cos tym rodzaju. Napisz ze znalazlas cos, co byc moze nalezy do niego , moze tez np nie wieszczegos o tym waszym wspolnym budynku, a chcesz zrobic remonyt, czy tez spytaj, gdzie mozna kupic jakis tam drzewko, ktore ma w ogrodzie - no COS wymysl - ma byc prawdopodobne!!I zadnych aluzji ze ci sie podoba. Jesli mu na tobie zalezy, podtrzyma kontakt, jesli nie - bedziesz miala jasnosc, zeby dac sobie spokoj.

Autorko oto odpowiedz na Twoje pytanie. Kazda normalna kobieta, kazdy normalny mezczyzna powinien zachowywac sie tak jakby chcial, aby druga osoba z nim postepowala. W sumie proste, prawda? :)

Gość zawsze szczeraera
zawsze szczery W sumie proste, prawda? ale jakie niewygodne jedyna niewygodna rzecza jestes ty moj drogi..

"spojrz jak pomyslowa potrafi byc szara masa - na drzewka albo na wieszcza " :) :) "ale z tymi szarymi czy czarnymi?" to teraz już tylko te czarne mnie przyjmą tak całkiem bez pomysłowości :(

przez jakiś czas popisy dawala tu tez niejaka zawsze wredna, więc ZS, Ty to przynajmniej masy masowo inspirujesz ...

"jestes ty moj drogi.." nasz drogi, choćby i niewygodny

ZS no niewygodne, bo przecież najlepiej to mieć moralność Kalego i tyle, od innych wymagać a od siebie przecież nie ma po co :o Jeśli byś była wolna, to moim zdaniem mogłabyś napisać, a od faceta by zależało czy uzna to za poważne czy za dzieciniade, ale jak jesteś zajęta, to zachowałabyś się jak szmata.

Gość znudzonaONA33
jestem jeszcze...

Gość znudzonaONA33
brum brum

Jeśli Ty jesteś wolna i on, jak napisałaś, także jest wolny, to, co za problem odezwać się do człowieka. Może Cię zignoruje a może porozmawiacie sobie o pogodzie.

Gość ikw
jedyna niewygodna rzecza jestes ty moj drogi.. doskonale zdaje sobie z tego sprawe że niby twardy??:P

Gość ikw
naprawdę masz twardego? :p

Przeczytałam pierwszą stronę. Szukać wrażeń każdy może. Ale stare przysłowie mówi, że lepsze jest wrogiem dobrego. Ike - się od wczoraj doczekać nie mogę? :D Chyba nie przegapiłam?

brum trzeba było utrzymywać top przy życiu:P a tak dupa blada:P

Niestety ike, pośró wielu niewątpliwych zalet, mam też wadę :D Nie zapamiętuję wszystkich tematów, na których zaznaczam swą obecność :D