Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xniezdecydowana

Mój chłopak spotyka się z inną

Polecane posty

Gość xniezdecydowana

Tak właśnie, chodzą razem do klasy i ona często go uczy. Fakt, mój chłopak nienawidzi fizyki, chemii i jest zagrożony. Równie dobrze mogłabym mu to sama wytłumaczyć, ale twierdzi, że przy mnie nie może się skupić. Dziewczyna to moja bardzo dobra koleżanka, znamy się od 10 lat, obecnie chodzi z nim do klasy. Z chłopakiem jestem 3 lata, utrzymuje, że nic go nigdy z nią nie łączyło, nie łączy i łączyć nie będzie. Dziewczyna także mówi, że mogę być spokojna. Łatwo powiedzieć. Mówi, że ją lubi, rozumie co tłumaczy ale zdarza się, że mimo wszystko dostanie 1. Dodam, że ostatnio chodzili razem po dworze po nauce. Powiedziałam mu, że wolałabym, by ktoś inny go uczył (dziewczyna jest niestety ładna i atrakcyjna). Zdenerwował się i powiedział, że teraz co nie zrobi to będzie źle. I mimo wszystko, że okazuje mi normalnie przy niej uczucia, mimo jego zapewnień i słodkich słów mi jest smutno. Mimo, że wiem, rozumiem wszystko co mówią do mnie. Mimo, że mu ufam to jest mi ciężko. Nie chce od razu stawiać ultimatum. Nie chce zrobić z siebie debila przed nią... Jak dla mnie są to bardzo bliske kontakty... Czasemi w ogóle mi nie mówi, że idą się uczyć tylko potem się dowiaduje. On mówi o tym tak obojętnie, dla mnie jest to ważne. Mówi, że nie chce mnie denerwować. Nie wiem co mam zrobić. Nie wiem czy przesadzam, ale nie mogę stłumić zazdrości. Potrzebuje obiektywnej oceny i pomocy. Pozdrawiem

Gość xniezdecydowana
mój chłopak ma na imię Azor :)

Gość xniezdecydowana
mamy po 18 lat

Gość xniezdecydowana
po 18 lat do odsiadki :)

Gość urajka
bawia sie dzyndzlami a nie sie ucza jakbysie uczyl to paly by nie dostal chyba ze jest kompletnym debilem i niedorajda, pewnie zssie mu ostro i maja radoche ze sie zabawiaja i dodatkowe emocje ze mozesz sie dowiedziec to bardziej podnieca :)

Gość NIE FAJYN CHLOPAK; TEN EX BYL
juz nie masz chlopaka:-P ZNAJDZIESZ SOBIE INNEGO;ZOSTAW FRAJERA DLA BOHATERA :-)

Gość xniezdecydowana
i lubimy wspólnie we troje jeść kupe

Gość urajka
ogólnie to jestem wdową po Burku :)

Gość vvcxvc
jejciu, ale debile