Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgf99g9f9gf

BŁAGAM ILE KALORII MOGLAM DZIS ZJEŚĆ?PRZEKROCZYLAM WG WAS 600 KCAL??

Polecane posty

Gość fgf99g9f9gf

dzis zjadlam tylko tyle od rana: dwie male kromeczki z serkiem ziolowym almette cienko smarowanym rogal zwykly 7DAYS (286kcal ) trzy male placki ziemniaczane z łyżką smietany zwyklej piatnica 18%entowej :0

Gość ned88
Przytyjesz od tego że nie ledwo się ruszysz, ludzie na ulicach będą się z Ciebie smiali

Gość fgf99g9f9gf
przeciez ja jestem chuda wiec moge tyle jesc..

Gość DO CZYNIKA PISIEGO
do czynnika psiego: TY UWAZASZ ZE AUTORKA ZA MALO JADA ??CZEMU NAPISALES ZE W TEN SPOSOB SPALI MIESNIE I SIE ZAGLADZA.. NIE KAPUJE JUZ CALKIEM ..

Gość znajoma nieznajoma .....
bedziesz jak patyk chuda brzydka wypadna ci zeby i wlosy, nawet najgorszy menel nie bedzie chcial cie ruchacz, zacznij jesc kobieto bo zdechniesz marnie :(

Gość fgf99g9f9gf
PODSZYWACZU MYLISZ SIE NIE JESTEM CHUDA ALE W SAM RAZ.. POPROSTU NIE CHCE PRZEKRACZAC 2000 KALORI NA DZIEN I DLATEGO PYTAM CZY JUZ TERAZ PRZEKROCZYLAM ZJADAJAC TO CO ZJADLAM 600KCAL?

Gość fgf99g9f9gf
CZYNNIK PSI ALE to co ja napisalam to tylko sniadanie moje..zrozum.. reszte dnia mam zamiar przeciez jeszcze coś jesc..wiec czemu piszesz ze glodze sie..nie kapuje juz nic ...:(:(

Gość fgf99g9f9gf
dzis jeszcze wypije kefir z bananami i sok i jeszcze cos zjem ..kolacje itd..

Jeśli człowiek je mniej niż wymaga od niego jego metabolizm, to ciało go zwalnia, co powoduje wolniejsze spalanie kalorii m.in. Jednocześnie, jeżeli ciału będzie brakowac energii, to zacznie rozkladac węglowodany w mięśniach, krótko mowiąc zacznie zjadac sam siebie. A 600 kcal dziennie to jest jakiś kurrwa śmiech na sali. Jak ty jeszcze żyjesz dziecko?

Gość znajoma nieznajoma .....
bedziesz ciagle chora anemii dostaniesz bedziesz miala brzydka cere itd....

Gość fgf99g9f9gf
LUDZIE DO KURWY NĘDZY .. JA SIE PYTAM CZY ZJADAJAC SNIADANIE PRZEKROCZYLAM 600KCAL ? PRZECIEZ DZIS JADŁAM TYLKO SNIADANIE I TO CO NAPISALAM TO MOJE SNIADANIE A GDZIE RESZTA JESZCZE..LUDZIE..

To pisz wyraźnie i nie używaj caps locka niepotrzebnie. Zresztą, czego się pytasz nas co masz jeśc? Jedz na co masz ochotę, wielki mi problem.

Gość DGFGFGFF
SNIADANIE SPOKO NIE PRZEKROCZYLAS 600 KCAL

Gość filipinkaala
zjadlas mało ilosciowo ale sporo kalorycznie mogłabys zjesc o wiele wiecej zdrowszych rzeczy a byłoby mniej kalorii ja jestem na diecie i dzis zjadłam: -troche chudego białego sera ze szczypiorkiem -jajecznice z 3 jajek smazona bez tłuszczu -wypilam troche kefiru 0% jeszcze dzis zjem troche twarozku i moze chudej wedliny i jakies jajko gotowane moze dzieki takiemu sposobowi odzywiania utrzymuje bez problemu moją wage 43kg :)i nie cwicze nic a nic, prawie sie nie ruszam sprzed kompa hehe polecam:)

Gość if88fgfg
nie przekrocvzylas

Gość gfddfdfdf
Przekorczyalas napewno placki ziemniaczane ? Sam rogalik mial prawie 300sta kromeki z almette dwie pewnie tez cos kolo tego plus placki mysle ze kolo 10000

Gość gfddfdfdf
1000 mialo byc:P moglas kalorie zjesc bo to nie jest duzo a nawet malo na caly dzien ale gdybys mardzej to rozlozyla nie jadla tego rogalika i zwyklego chleba rano miala byc dwa razy tyle, ale bardziej wartosciowego zarcia

Gość kd9f9df
eetam 500 moze