Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drooepeeeee

Czy nauczycielce wypada iść w leginsach i krótkiej koszuli za tyłek do pracy?

Polecane posty

Gość drooepeeeee

Jak w temacie. Pytanie prosze potraktowac na powaznie. Jestem mloda nauczycielka mam 26 lat. Zastanawiam sie czy wypada isc do pracy w czarnych legginsach i koszuli takiej troszke dluzszej - zasłaniajacą tyłek. Długosc koszuli podobnnma jak tu na tym zdjeciu: http://stylio.pl/zdjecia/257/257061_l/monika_wiss/Legginsy+Gatty.jpg Wypada czy nie wypada?

Gość prawde ci powiem
wypada...

wypada jak dla mnie.... a dlaczego nie? uczennice chodzą po trzykroś bardziej WYUZDANIE, a nie sexy i modnie...jak chce autorka wiec o co chodzi?

Gość drooepeeeee
Ja raczej tez sama tak mysle ze bym sie nie ubrala, ale u mnie w szkole jest taka nauczycielka ktora wlasnie sie tak ubrala i nikt jej nie skrytykowalal.. Wiec zastanawiam sie czy samej sie tak nie ubrac..

Gość derderon
nie wypada

Gość
jak nie beda ci przeszkadzac zurowiate spojrzenia w pokoju naucz i uszczypliwe komentarze uczniow - 🖐️

Gość czego uczysz?
z ciekawości pytam :-)

Gość drooepeeeee
jezyk niemiecki.

Gość ggggggggggggg
Moim zdaniem w ogóle nie ubieraj legginsów tylko se załóż koszulę...za tyłek jak to piszesz. A czemu? No żeby było prościej Ci w pracy...

Gość drooepeeeee
bardzo zabawne. Oczekuje powaznych odpiwuedzi!

Gość fdsfds
moze byc .. Przeciez to normlany stroj . Kiedys nosilo sie legginsy bez koszuli to było mocny strój .

Gość ggggggggggggg
Po co Ci te leginsy - postaw na nogi - na twoje piękne naturalne nogi. Już prawie lato...

Gość tyłka
ci widać nie będzie ,więc czemu nie ?

Gość ggggggggggggg
ja też myślę - należy wyrzec sie legginsów na rzecz krótkich spodenek. Po co komu leginsy? Krótkie spodenki - to jest to!

Gość njgfgrfh vvvvvvvvvvvvvvv
tak ubierz krotkie spodenki i krociotka bluzeczka, wiesz lato idzie upaly.....

Gość ggggggggggggg
a mże po prostu koszula do kolan czy nawet za kolana tzw. ZGRZEBNA KOSZULA , następnie do ręki badylek, a we włosach wianek... i wszystko bym już w sumie rozumiała gdyby za tą panią w takim stroju szło stado gąsek rządkiem, ale ona idzie uczyć dzieci w szkole... matko Boska, że tak napiszę - ratunku - mam tu na myśli...czy mogę iść w tym czasie popaść trochę gąsek? :(

Gość ggggggggggggg
pozostaje jej koszula do kostek albo ...majtki i stanik bo jak zaczniemy wszystko skracać (począwszy od koszuli) to zrobi się ... goły przodek. I zadek też :(

Gość drooepeeeee
Ktospisze ze dlaczedgo nie mozna sie tak ubrac skoro koszula za tylek. Npo ok.. Ale.. przeciez miniówek do szkoly sie nie nosi, a to prawie na to samo wychodzi..

Gość drooepeeeee
No wiec pytam: wypada czy nie wypada? Prosze napisac tak albo nie- a nie jakies dziwne stwierdzenia z czego nic nie wynika.

Gość zazdrośnice polskie
pewniesame nie mieszczą się w legginsy, a w dodatku nie mają pracy zawsze jakaś okazja żeby dopiec jeśli koszula jest rzeczywiście tak długa jak na zdjęciu - dla mnie nie ma sprawy. Spokojnie możesz iść, nie jest to wulgarne

Gość fdsfds
legginsy to mocne ubranie , mocniejsze niz krotkie spodniczki . Oczywiscie mowa o tych bez koszuli ... A dlaczego odważniejsze, to każdy wie jak te http://i2.pinger.pl/pgr386/e8b2f7f0001e574e4b17e366/acid+wash+leggins.jpg http://media.ebaumsworld.com/picture/mcevans/Camel.jpg http://www.onblastatlast.com/wp-content/uploads/2009/02/20080321-twr1762g1k78c85pykjkf5g6gn.jpg http://cm1.theinsider.com/media/0/103/54/20080926-kim-kardashian-camel-toe-1.0.0.0x0.499x717.jpeg Dawniej nosily legginsy moja nauczycielka z Angielksiego i biologi .

Gość 45354343
po co ci legginsy ? Najlepiej od razu wywal srom na wierzch

Gość llpp
Moim zdaniem nie bardzo i wcale nie uwazam, ze nauczycielka powinna ubierac sie tylko w jakies staromodne garsonki, ale leginsy na maksa eksponuja tylek, a w skrajnych przypadkach nawet krocze. Naprawde chcialabys, aby uczniowie komentowali za kazdym razem kiedy bedziesz cos pisala na tablicy Twoj tylek? Bo moze rajcuje cie takie cos. Mialam jedna taka nauczycielke, ktora specjalnie ubierala sie prowokujaco, wypinala sie nienaturalnie przy uczniach i robila z siebie posmiewisko.

moim zdaniem nie wypada. ubierz rurki i ta koszulę jak coś, ale leginsy sobie daruj- bo to jest szkola i wypada się ubierać na poziomie.

Gość zalosneee
dla mnie nauczycielka wywołująca erekcje u 13 letnich uczniów legginsami to pedofilka .